עוף בגזרה לבנה
עוף לבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . אם יש לכם עלי כוסברה, בצל ירוק, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו צ'יפוטלה עוף צ' ילי לבן עם תירס ושעועית לבנה {ללא גלוטן}, עוף קורנל (עוף בגריל עם רוטב ברביקיו לבן), ו עוף בגזרה לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את העוף מבפנים ומבחוץ, ולאחר מכן לכופף את הרגליים כדי לקפל את הרגליים (אם עדיין מחובר) בתוך חלל. חלל דברים עם בצל ירוק, בשר חזיר, וג ' ינג ' ר.
מביאים מים עם מלח לרתיחה בסיר עמוק 7-8 ליטר או פסטה.
הוסף עוף, השד בצד למטה (עוף לא יכול להיות מכוסה לחלוטין עם נוזל), ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, 20 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 30 דקות. הפוך עוף ולתת לעמוד, מכוסה, 15 דקות יותר (עוף יהיה מבושל דרך).
בעוד עוף עומד, למלא קערה גדולה שלושה רבעים מלאים עם קרח ומים קרים. בזהירות להסיר עוף מן הסיר עם כפית גדולה מחוררת לצלול לתוך מי קרח כדי להפסיק לבשל.
בואו לעמוד, בעדינות מתהפך פעם אחת (להיזהר לא לקרוע את העור), עד מגניב, על 10 דקות בסך הכל. בזהירות להעביר קרש חיתוך להשליך בצל ירוק, בשר חזיר, זנגביל מן החלל. להתייבש. לשפשף את העור עם שמן שומשום.
מערבבים יחד בצל ירוק ורוטב סויה בקערה חסינת חום קטנה.
חום ווק על חום גבוה עד טיפת מים מתאדה באופן מיידי.
יוצקים שמן סביב הצד של ווק, ואז להטות ווק כדי מערבולת שמן, ציפוי הצדדים. כאשר השמן רק מתחיל לעשן, מוסיפים בזהירות ג ' ינג ' ר (שמן יהיה נתז) ומערבבים 30 שניות. מיד להסיר מן החום לשפוך על תערובת בצל ירוק, ערבוב לשלב (בצל ירוק יהיה לנבול).
כדי לחתוך ולהגיש עוף על מגש (בסגנון מסעדה סינית), לחתוך את הראש והצוואר (אם מצורף) עם סכין קצבים ולשים בקצה אחד של מגש גדול. (חלקים אלה, יחד עם הגב והרגליים, לא תמיד נאכלים.)
חותכים את מקלות התיפוף ואת הירכיים, ולאחר מכן לחתוך לרוחב דרך חתיכות boneinto 1 אינץ'.
מניחים את הרגליים ואת הרגל בשר בקצה השני של המגש.
חותכים את הכנפיים, מפרידים אותם במפרקים, ולשים על הצדדים של המגש.
חותכים דרך הצלעות, מפרידים את השד מאחור, ואז חותכים את רוחב עמוד השדרה ל-3 חתיכות ומכניסים אותם למרכז המגש. (מכה את סכין הקצבים עם פטיש גומי עושה את החתכים נקיים.)
חותכים את השד לרוחב דרך העצם לחתיכות 1 אינץ ' ולסדר על הגב. לחלופין, לחתוך עוף על פי הנוהל חתיכות תל בקערה.
טפטוף 2 כפות טבילה רוטב מעל עוף ומפזרים עלי כוסברה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם רוטב טבילה שנותר בצד.
* עוף יכול להיות מבושל ושפשף עם שמן שומשום (אבל לא לחתוך) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. * ניתן לחתוך את העוף ולסדר על מגש 4 שעות קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.
טפטוף עם רוטב טבילה רק לפני ההגשה.* רוטב טבילה יכול להתבצע 4 שעות קדימה ונשמר, מכוסה, בטמפרטורת החדר.