קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

עוף בגריל וחזיר עם זיגוג כתום-כמון

עוף בגריל וחזיר עם זיגוג כתום-כמון
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? עוף בגריל ובשר חזיר עם זיגוג כתום-כמון יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. גשו לסופר וקנו כמון טחון, קטשופ, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו תפוז, כמון, וכוסברה בשר חזיר בגריל מותן, צלעות חזיר בגריל עם זיגוג כתום, ו בשר חזיר צלוי עם זיגוג מרמלדה כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
פירה הראשון 6 מרכיבים במעבד עד חלקה.
2
העברה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הכן ברביקיו (חום בינוני); מדף גריל מברשת עם שמן. הניחו בצד 3 כוסות זיגוג להגשה. עוף בגריל 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
מברשת עם כמה זיגוג שנותר. המשך צליה עד עוף מבושל דרך, מפנה מדי פעם צחצוח לעתים קרובות עם זיגוג יותר, כ 25 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
5
להעביר עוף מגש; אוהל עם נייר כדי להתחמם. חזיר גריל על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
מברשת עם קצת זיגוג. המשיכו לצלות עד שהמדחום מוכנס למרכז הקוצצים רושמים 63° ל-150 ° F, ומסתובבים מדי פעם ומתחככים בתדירות גבוהה יותר עם זיגוג, בערך 12 דקות יותר. סדר חזיר על מגש. להביא 3 כוסות זיגוג שמורות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
מגישים עוף וחזיר, זיגוג עובר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה