עוף בגריל עם ארוגולה, זיתים שחורים ועגבניות
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שמן זית, עגבניות, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בס פסים בגריל עם כרובית ועגבניות עם אוכמניות וזיתים שחורים עם סלט פטרוזיליה, עוף מוקפץ עם עגבניות, זיתים שחורים ובזיליקום, ו עוף בגריל מחבת עם זיתים ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את השדיים עוף בין 2 חתיכות של קלף או נייר שעווה קילו דק עם מערוך.
שים אותם בקערה רדודה; מוסיפים מספיק שמן זית כדי לכסות (1/2 עד 3/
כוס), מיץ של 1/2 לימון, ומלח ופלפל, ומקרר במשך 20 עד 30 דקות.
מניחים מחבת גריל גדולה על 2 מבערים מעל חום בינוני גבוה, או מחממים מראש גז חיצוני או גריל פחם.
מערבבים יחד את העגבניות, ארוגולה, בצל, זיתים, 1/4 כוס שמן זית, את המיץ של חצי לימון הנותרים, ומלח ופלפל; להפריש בזמן שאתה מבשל את העוף.
מקפלים כמה מגבות נייר לתוך ריבוע עבה. כתם קצת שמן על מגבות נייר ולאחר מכן בזהירות ובמהירות לנגב את הרכסים של מחבת הזימים או הסורגים החמים של הגריל כדי להפוך את פני השטח nonstick.
הסר את העוף מן המרינדה ואת העונה עם מלח ופלפל.
להניח את העוף על הגריל החם ומבשלים 3 עד 5 דקות בכל צד עד חרוך המשרד.
להעביר צלחות כפית תערובת עגבניות מעל.