עוף בגריל עם עגבניות ברזילאיות מתובלות ורוטב קוקוס
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מולים בגריל עם רוטב קוקוס-עגבניות חריף, ירכיים עוף בסגנון תאילנדי בגריל עם רוטב טבילה מתוק חריף ואורז קוקוס, ו בישול קל: קבב עוף עגבניות מתובל בגריל עם רוטב מנטה יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק את הגריל. בצלחת רדודה, לשלב 3 כפות של השמן עם שני שלישים של שום טחון. מעיל את העוף עם חצי שמן השום ועונה עם 1/4 כפית מלח 1/8 פלפל כפית. גריל העוף על חום גבוה בינוני, צולה עם שמן השום הנותר, עד שזה עתה נעשה, על 10 דקות לכל צד עבור השדיים, 13 עבור הרגליים.
בינתיים, בסיר בינוני, לחמם את הנותרים 1 כף שמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את השום הנותר, הג ' ינג ' ר, ואת jalapeos, ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה יותר.
מוסיפים את העגבניות, חלב הקוקוס, את 1/2 הנותרים מלח כפית, וקמצוץ של פלפל. להביא מבשלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ 5 דקות. מערבבים בכוסברה ומגישים עם העוף.
הצעות לתפריט: אורז ושעועית או שעועית מטוגנת הם מנות צד ברזילאיות טיפוסיות בטעם טוב במיוחד עם עוף.
המלצת יין: מאכל חריף זה יהרוס כל עדינות ביין. לכו על משהו פשוט gulpable: יין לבן טרי כגון פינו ביאנקו מצפון איטליה, אדום מעט מקורר כגון בוז ' ולה מצרפת, או בירה.