קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

עוף בגריל עם רוטב ברביקיו לבן אלבמה

עוף בגריל עם רוטב ברביקיו לבן אלבמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף בגריל עם רוטב ברביקיו לבן אלבמה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 529 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חומץ תפוחים, פלפל קאיין, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו אלבמה רוטב לבן עוף בגריל, עוף בגריל על מקל עם רוטב ברביקיו לבן אלבמה מ ' בדרום, ו חזה עוף מעושן בגריל עם רוטב ברביקיו לבן אלבמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
לטאטא את כל החומרים יחד בקערה בינונית. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות לפני השימוש. שמור ramekin מלא רוטב, על 1/2 כוס, לשרת בצד.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים טחונים דקבוטנים טחונים דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
1
מחממים מחצית הגריל לחום בינוני גבוה ואת החצי השני לחום נמוך. באמצעות מלקחיים, לטבול מגבת מקופלת לתוך שמן זית ולנגב על סבכת הגריל.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות
בשר סרטנים או בשר סרטנים טרי, כמה שתרצובשר סרטנים או בשר סרטנים טרי, כמה שתרצו
ציוד שתשתמש בו
4 (8 אונקיות) צלעות חזיר, פרפרות וחבוטות דק4 (8 אונקיות) צלעות חזיר, פרפרות וחבוטות דק
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
מתבלים את חתיכות העוף במלח ופלפל. מסדרים את העוף, צד העור למטה, על האזור החם ביותר של הגריל. גריל עד צרוב וזהב חום פריך בכל צד, על 5 דקות. הזז את העוף לחלק הקריר של הגריל ולהתחכך ברוטב ברביקיו. המשך לבשל עד המיצים לרוץ ברור, על 20 עד 25 דקות. אל תשכח להפוך את העוף באמצע זמן הבישול שלו.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגםפילה פורל אגם
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ציוד שתשתמש בו
4 (8 אונקיות) צלעות חזיר, פרפרות וחבוטות דק4 (8 אונקיות) צלעות חזיר, פרפרות וחבוטות דק
3
מעבירים את העוף למגש הגשה ומגישים עם רוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בוטנים טחונים דקבוטנים טחונים דק

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. ה-Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
ניחוחות מעושנים מובילים לחיך שהוא משיי להפליא, מלוח ורהוט; פריחת דובדבן וקרי אולטרה היי-def; לגימה עדינה של חוט צ ' ילה על הגימור לא obtrude על המורכבות הקלילה.