עוף בגריל עם רוטב ברביקיו נקטריני
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? עוף בגריל עם רוטב ברביקיו נקטרינה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 578 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך שמן צמחי, פלפל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. מתכונים דומים: עוף בגריל איטלקי ברביקיו, עוף בגריל וסלט נקטרינה, ו עוף בגריל מתובל מקסיקני עם סלסה נקטרינה.
הוראות
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיף את הבצל, צ ' יפוטלה, שום, ומלח נמדד. מתבלים בפלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל מתרכך, כ -5 דקות.
מוסיף את הקטשופ ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד ריחני מעט כהה בצבע, על 2 דקות.
מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים לשלב, ומבשלים עד התערובת מבעבעת סביב הקצוות, על 5 דקות.להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד נקטרינות מתרככים לחלוטין ומתחילים להתפרק, על 15 עד 20 דקות.
להעביר את התערובת לבלנדר.
הסר את העוף מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 15 דקות. בינתיים, לחמם גריל חיצוני או מחבת גריל בינוני (כ 177° ל450).כאשר הגריל מוכן, לשפשף את הסורגים גריל עם מגבת טבול בשמן צמחי.
מניחים את העוף על הגריל (העור בצד למטה אם באמצעות העור על), לכסות את הגריל, ומבשלים עד סימני גריל מופיעים בתחתית, על 5 דקות. הפוך את חתיכות העוף, לכסות את הגריל, ומבשל עד סימני גריל מופיעים בצד השני, על 5 דקות יותר.הפוך את העוף שוב, באמצעות קערת הרוטב להפריש עבור העוף ונקטרינות, בנדיבות לצחצח את העוף. מכסים את הגריל ומבשלים 5 דקות. הפוך ומבריש את העוף, והמשיך לדפדף ולהתחכך כל 5 דקות (תוך שמירה על 1/3 כוס של הרוטב לנקטרינות), עד שמד חום מיידי מוכנס לתוך חתיכת העוף העבה ביותר קורא 71° עד165 והבשר ליד העצם כבר לא ורוד, על 10 עד 15 דקות יותר (כ -25 עד 30 דקות זמן בישול כולל).
הסר את העוף לצלחת מנה נקייה ומכסה באופן רופף בנייר כסף; להפריש.לגרד את הגריל עם מברשת גריל ושמן הסורגים שוב.
מברישים את הנקטרינות בכל רחבי עם 1/3 כוס הנותרים של הרוטב.
מניחים חתך בצד למטה על הגריל, לכסות את הגריל, ומבשלים עד סימני גריל מופיעים בתחתית, על 4 עד 5 דקות. באמצעות מרית שטוחה, להפוך את נקטרינות ומבשלים עד סימני גריל מופיעים בצד השני ואת נקטרינות מעט מתרככים, על 4 עד 5 דקות יותר.
הסר את המגש עם העוף ומגישים מיד, עובר את הקערה השמורה של רוטב ברביקיו.