קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

עוף בגריל עשבי תיבול

עוף בגריל עשבי תיבול
עוף עשב בגריל נטול גלוטן,, ו מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 148 גרם חלבון 123 גרם של שומן, וסך הכל 1741 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו עלי קורנית, עלי מרז'ורם, עלי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו טרגדיות עוף (כריכי עוף בגריל לימון ועשב במרינדה), עוף בגריל עשבי תיבול, ו עוף בגריל עם שלושה עשבים. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מחבת טפטוף ישירות מתחת לאזור צליה, ולסדר גחלים סביב קצה של קופסת אש.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
פחם חום או גריל גז.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
מקפלים כנפיים של עוף על הגב עם טיפים נוגעים. לקשור או לשפד מקלות תיפוף לזנב.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מערבבים חמאה, טימין, רוזמרין ומרז ' ורם.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
תבריש חצי מתערובת העשבים על פני עוף. הכנס מדחום בשר ברביקיו בעוף כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של שריר הירך ולא לגעת בעצם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
כיסוי ועוף גריל, השד בצד למעלה, מעל מחבת טפטוף ו 4 אינץ ' מחום נמוך 1 שעה 45 דקות עד 2 שעות 15 דקות, הפיכת כל 20 דקות צחצוח בתערובת עשבי תיבול, עד מדחום קורא 82° ומיץ של עוף הוא כבר לא ורוד כאשר מרכז הירך נחתך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בואו לעמוד על 15 דקות לגילוף קל יותר. בטל כל תערובת עשב שנותר.