עוף בגריל קוריאני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף בגריל קוריאני. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 927 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. אם יש לך פלפל, שום, חומץ אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו ברביקיו קוריאני בגריל Short Rib Dogs W / חמוץ אפרסק מתוק + סלט קוריאני חריף, Char-בגריל בסגנון קוריאני מנגל צלעות חזיר ובשר קוריאני אומן בגידה, ו עוף בגריל בסגנון קוריאני (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא יחד את הסויה, חומץ, דבש, ממרח צ ' ילי, זנגביל ושום בקערה ולחלק את התערובת לשניים.
מוסיפים 1 חצי לתבנית אפייה גדולה, ואז מוסיפים את העוף, פונים למעיל. לכסות ולתת את הבשר להשרות במקרר לפחות 4 שעות או עד 8 שעות.
מוסיפים את הבצל הירוק, שמן שומשום, פלפל שחור ושומשום למחצית הנותרת של התערובת. שמור את זה כרוטב טבילה עבור העוף המוגמר.
להדליק גריל, לוודא לכלול אזור של חום עקיף.
הסר את העוף מן המרינדה ולשים אותו על פחם, צד העור למטה. גריל עד העור הוא חום זהוב פריך, על 10 דקות. להעביר את העוף לאזור החום העקיף, להנמיך את הכיסוי ואת הגריל עד מבושל דרך.
הסר את העוף מן הגריל ללוח חיתוך לגלף. מסדרים את העוף על מגש הגשה ומגישים עטוף טורטיות, אם תרצה, עם רוטב טבילה בצד.