עוף בגריל קמבודי (Mann Oeng K'tem Sor, Marech)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף בגריל קמבודי (מאן Oeng k ' tem Sor, Marech). מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 977 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו עוף, מלח גס, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף סמלה (קארי עוף קמבודי), אגרול קמבודי, ו סנגריה קמבודית (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר ולהשליך את השומן רק בתוך הצוואר ואת חללי הגוף של העוף.
הסר את החבילה של giblets ולהגדיר אותו בצד לשימוש אחר. יש לשטוף את העוף, מבפנים ומבחוץ, מתחת למים זורמים קרים, ולאחר מכן לנקז ולהכתים אותו יבש, מבפנים ומבחוץ, עם מגבות נייר. ספצ ' קוק התרנגולת. לעשות 2 חתכים עמוקים לעצם בשני הצדדים של חזה העוף ובכל רגל ובירך. לקצץ או לקפל את קצות הכנף בחזרה מאחורי הכנפיים.
מניחים את הציפור בתבנית אפייה לא מגיבה רק גדול מספיק כדי להחזיק אותו.
מניחים את חצאי השום, הסוכר והמלח במכתש כבד וקילו למשחה עם עלי. לעבוד ברוטב סויה ורוטב דגים. אם אין לך מרגמה ועלי, לשלב את השום, סוכר, ומלח במעבד מזון קטן פירה למשחה, ואז לעבוד ברוטב סויה ורוטב דגים. כפית את המרינדה על העוף, מכריח אותו לחריצים ולהפוך את הציפור כדי לצפות אותו היטב משני הצדדים.
תן את העוף במרינדה במקרר, מכוסה, במשך 1 שעה עד 4 שעות; ככל שהוא marinates, עשיר יותר את הטעם יהיה.
מחממים את השמן בסיר קטן על חום בינוני.
מוסיפים את ציפורן כתוש של שום ומבשלים עד רק מתחיל חום, על 1 דקה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השום לקערה קטנה חסינת חום.
מוסיפים את זרעי האנטו לסיר עם השמן ומבשלים עד ריחני משחימים והשמן הופך כתום, על 2 דקות. אם אתה משתמש פפריקה במקום זרעי annatto, לבשל אותו רק 15 שניות. מסננים את השמן דרך מסננת תיל דק לתוך הקערה עם השום. תניח את הזיגוג בצד.
מניחים 1/2 כפית כל מלח ופלפל ו 1/4 כפית סוכר, אם באמצעות, ב 2 קערות אטרקטיביות קטנות. תכיני את הלימונים, את תוסיפי את מיץ הלימון ברגע האחרון. (ראה הערה.)
הגדר את הגריל לצלייה ישירה ולחמם אותו מראש בינוני. השאירו חלק אחד של הגריל חשוף לאזור בטיחות.
כאשר מוכן לבשל, מברשת ושמן את הסורג גריל.
מסננים את העוף וזורקים את המרינדה ומסדרים אותו על השבכה החמה או בסל גריל משומן, אם באמצעות, צד העור למטה. גריל העוף עד שהוא חום זהוב מבושל דרך, 12 עד 20 דקות לכל צד. הזז את העוף לפי הצורך כדי להתחמק מכל התלקחויות. השתמש מדחום בשר לקרוא מיידית כדי לבדוק doneness, החדרתו לתוך החלק העבה ביותר של ירך, אבל לא כך שהוא נוגע עצם. הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות כ 77°. לחלופין, אתה יכול לעשות חתך בבשר העוף שבו הירך מתחברת לגוף; לא צריך להיות עקבות של אדום על העצם. במהלך 10 הדקות האחרונות של בישול, להתחיל לצחצח את העוף משני הצדדים עם זיגוג.
כדי לשרת, להעביר את העוף, צד העור למעלה, על מגש.
תן לו לנוח במשך כ 2 דקות, ואז לחתוך אותו לחתיכות עם סכין קצבים.
מוסיפים 2 כפות מיץ ליים לכל קערה עם מלח, פלפל וסוכר לרוטב הטבילה ומערבבים אותו במזלג או מקלות אכילה עד שהמלח והסוכר מתמוסס. כדי לאכול, לטבול את חתיכות העוף במיץ לימון מלוח.
עוף חמר בגריל בשיטה העקיפה: אתה יכול גם גריל העוף באמצעות השיטה העקיפה, תהליך זה, אם כי לא באופן מסורתי חמר, יש את היתרון של ביטול כל הסיכון של התלקחויות קופצים. הגדר את הגריל עבור צלייה עקיפה, למקם מחבת טפטוף במרכז, ולחמם מראש את הגריל בינוני.
מניחים את עור העוף במרינדה בצד במרכז השבכה על מחבת הטפטוף והרחק מהחום. מכסים את הגריל ומבשלים את העוף עד השחמה ובישל דרך, 40 דקות עד 1 שעה. להתחיל להבריש את העוף עם זיגוג במהלך 15 הדקות האחרונות של בישול ולהוסיף אותו שוב כל 5 דקות.
אם אתה משרת 4 אנשים, להכפיל את המרכיבים רוטב טבילה לחלק אותם בין 4 קערות.
מ "פלאנט ברבקיו"! מסע מחשמל מסביב לשביל הברביקיו של סטיבן רייכלן. זכויות יוצרים © 2010 by Steven Raichlen. Published by Workman Publishing Company, Inc.