קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות18
מגזין

עוף בגריל קמבודי (Mann Oeng K'tem Sor, Marech)

עוף בגריל קמבודי (Mann Oeng K'tem Sor, Marech)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף בגריל קמבודי (מאן Oeng k ' tem Sor, Marech). מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 977 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו עוף, מלח גס, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף סמלה (קארי עוף קמבודי), אגרול קמבודי, ו סנגריה קמבודית (מתכונים דומים).

הוראות

1
להסיר ולהשליך את השומן רק בתוך הצוואר ואת חללי הגוף של העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
הסר את החבילה של giblets ולהגדיר אותו בצד לשימוש אחר. יש לשטוף את העוף, מבפנים ומבחוץ, מתחת למים זורמים קרים, ולאחר מכן לנקז ולהכתים אותו יבש, מבפנים ומבחוץ, עם מגבות נייר. ספצ ' קוק התרנגולת. לעשות 2 חתכים עמוקים לעצם בשני הצדדים של חזה העוף ובכל רגל ובירך. לקצץ או לקפל את קצות הכנף בחזרה מאחורי הכנפיים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מניחים את הציפור בתבנית אפייה לא מגיבה רק גדול מספיק כדי להחזיק אותו.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מניחים את חצאי השום, הסוכר והמלח במכתש כבד וקילו למשחה עם עלי. לעבוד ברוטב סויה ורוטב דגים. אם אין לך מרגמה ועלי, לשלב את השום, סוכר, ומלח במעבד מזון קטן פירה למשחה, ואז לעבוד ברוטב סויה ורוטב דגים. כפית את המרינדה על העוף, מכריח אותו לחריצים ולהפוך את הציפור כדי לצפות אותו היטב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
תן את העוף במרינדה במקרר, מכוסה, במשך 1 שעה עד 4 שעות; ככל שהוא marinates, עשיר יותר את הטעם יהיה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1
מחממים את השמן בסיר קטן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
2
מוסיפים את ציפורן כתוש של שום ומבשלים עד רק מתחיל חום, על 1 דקה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השום לקערה קטנה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את זרעי האנטו לסיר עם השמן ומבשלים עד ריחני משחימים והשמן הופך כתום, על 2 דקות. אם אתה משתמש פפריקה במקום זרעי annatto, לבשל אותו רק 15 שניות. מסננים את השמן דרך מסננת תיל דק לתוך הקערה עם השום. תניח את הזיגוג בצד.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מניחים 1/2 כפית כל מלח ופלפל ו 1/4 כפית סוכר, אם באמצעות, ב 2 קערות אטרקטיביות קטנות. תכיני את הלימונים, את תוסיפי את מיץ הלימון ברגע האחרון. (ראה הערה.)
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הגדר את הגריל לצלייה ישירה ולחמם אותו מראש בינוני. השאירו חלק אחד של הגריל חשוף לאזור בטיחות.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
כאשר מוכן לבשל, מברשת ושמן את הסורג גריל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מסננים את העוף וזורקים את המרינדה ומסדרים אותו על השבכה החמה או בסל גריל משומן, אם באמצעות, צד העור למטה. גריל העוף עד שהוא חום זהוב מבושל דרך, 12 עד 20 דקות לכל צד. הזז את העוף לפי הצורך כדי להתחמק מכל התלקחויות. השתמש מדחום בשר לקרוא מיידית כדי לבדוק doneness, החדרתו לתוך החלק העבה ביותר של ירך, אבל לא כך שהוא נוגע עצם. הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות כ 77°. לחלופין, אתה יכול לעשות חתך בבשר העוף שבו הירך מתחברת לגוף; לא צריך להיות עקבות של אדום על העצם. במהלך 10 הדקות האחרונות של בישול, להתחיל לצחצח את העוף משני הצדדים עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
כדי לשרת, להעביר את העוף, צד העור למעלה, על מגש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
תן לו לנוח במשך כ 2 דקות, ואז לחתוך אותו לחתיכות עם סכין קצבים.
ציוד שתשתמש בו
קליברקליבר
7
מוסיפים 2 כפות מיץ ליים לכל קערה עם מלח, פלפל וסוכר לרוטב הטבילה ומערבבים אותו במזלג או מקלות אכילה עד שהמלח והסוכר מתמוסס. כדי לאכול, לטבול את חתיכות העוף במיץ לימון מלוח.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
וריאציה
9
עוף חמר בגריל בשיטה העקיפה: אתה יכול גם גריל העוף באמצעות השיטה העקיפה, תהליך זה, אם כי לא באופן מסורתי חמר, יש את היתרון של ביטול כל הסיכון של התלקחויות קופצים. הגדר את הגריל עבור צלייה עקיפה, למקם מחבת טפטוף במרכז, ולחמם מראש את הגריל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מניחים את עור העוף במרינדה בצד במרכז השבכה על מחבת הטפטוף והרחק מהחום. מכסים את הגריל ומבשלים את העוף עד השחמה ובישל דרך, 40 דקות עד 1 שעה. להתחיל להבריש את העוף עם זיגוג במהלך 15 הדקות האחרונות של בישול ולהוסיף אותו שוב כל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1
אם אתה משרת 4 אנשים, להכפיל את המרכיבים רוטב טבילה לחלק אותם בין 4 קערות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מ "פלאנט ברבקיו"! מסע מחשמל מסביב לשביל הברביקיו של סטיבן רייכלן. זכויות יוצרים © 2010 by Steven Raichlen. Published by Workman Publishing Company, Inc.