עוף בגריל שלם עם ארוגולה נבולה
עוף בגריל שלם עם ארוגולה נבולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 75 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 893 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, בצל פנינה כבוש, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סרדינים בגריל על ארוגולה תינוק נבול, ארוגולה נבולה, ו סלט ארוגולה נבול (מתכונים דומים).
הוראות
להדליק גריל באמצעות 6 ק "ג של לבנות פחם או 8 ק" ג של פחם עץ. כאשר הלהבות כבו והגחלים לבנים מבחוץ, חלקו את הגחלים לחצי ודחפו לכל צד של הגריל, והשאירו את המרכז ריק. מעל כל ערימה של גחלים עם חצי מריצי רוזמרין.
מתבלים את העוף מבפנים ומבחוץ עם כמות טובה של מלח ופלפל. מקפלים את קצות הכנפיים מתחת לגב וקושרים את הרגליים יחד. הגדר את העוף במרכז הגריל, צד השד למעלה. מכסים את הגריל ומבשלים את העוף מבלי להסתובב במשך כ -50 דקות, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם הירך 16
להעביר את העוף ללוח גילוף ולתת לו לנוח במשך 10 דקות.
מחממים את השמן במחבת גדולה.
מוסיפים את ארוגולה ומערבבים על חום גבוה בינוני רק עד נבול, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.
מורחים את ארוגולה על מגש. לגלף את העוף ולסדר על ארוגולה נבולה; לשרת עם בצל פנינה כבוש מהיר.