קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

עוף בגריל שלם עם ארוגולה נבולה

עוף בגריל שלם עם ארוגולה נבולה
עוף בגריל שלם עם ארוגולה נבולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 75 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 893 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, בצל פנינה כבוש, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סרדינים בגריל על ארוגולה תינוק נבול, ארוגולה נבולה, ו סלט ארוגולה נבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
להדליק גריל באמצעות 6 ק "ג של לבנות פחם או 8 ק" ג של פחם עץ. כאשר הלהבות כבו והגחלים לבנים מבחוץ, חלקו את הגחלים לחצי ודחפו לכל צד של הגריל, והשאירו את המרכז ריק. מעל כל ערימה של גחלים עם חצי מריצי רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
2
מתבלים את העוף מבפנים ומבחוץ עם כמות טובה של מלח ופלפל. מקפלים את קצות הכנפיים מתחת לגב וקושרים את הרגליים יחד. הגדר את העוף במרכז הגריל, צד השד למעלה. מכסים את הגריל ומבשלים את העוף מבלי להסתובב במשך כ -50 דקות, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם הירך 16
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
3
להעביר את העוף ללוח גילוף ולתת לו לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מחממים את השמן במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את ארוגולה ומערבבים על חום גבוה בינוני רק עד נבול, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
6
מורחים את ארוגולה על מגש. לגלף את העוף ולסדר על ארוגולה נבולה; לשרת עם בצל פנינה כבוש מהיר.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים