עוף בוטן מערב אפריקאי
המתכון מערב אפריקה עוף בוטנים יכול לספק הכמיהה האפריקאית שלך בערך 40 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 608 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך עגבניות, עגבניות, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. מתכונים דומים: נזיד עוף-בוטנים מערב אפריקאי, מרק בוטנים מערב אפריקה, ו מרק בוטנים מערב אפריקה.
הוראות
חום שמן על חום גבוה במשך 3 עד 4 דקות בסיר עמוק או מחבת כבדה גדולה.
מוסיפים חתיכות עוף, חצי בכל פעם, ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה יפה. ברגע שכל חתיכות העוף מבושלות, מניחים בצד בקערה מכוסה כדי להתחמם.
מוסיפים בצל ושום באותו סיר; מבשלים עד הבצלים רכים ומתחילים חום, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים עגבניות מחית ומים כוס 1; להפחית את החום בינוני, להביא לרתיחה, ולתת להתבשל במשך כמה דקות.
להחזיר עוף לסיר. מערבבים בחמאת בוטנים.
התערובת תיראה גבשושי לרגע, אבל יתערבב יפה ברגע שהוא מתחמם.
מוסיפים פלפל קאיין, פלפל שחור ומלח. מבשלים על אש נמוכה 10 עד 15 דקות.
מערבבים פלפל ירוק קצוץ ועגבניות; מבשלים במשך 3 עד 4 דקות יותר.