עוף בוטנים אינדונזי
עוף בוטנים אינדונזי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1886 קלוריות, 153 גרם חלבון ו 134 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחתוך את מטגן עוף, מלח, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוף בוטנים אינדונזי, רוטב בוטנים אינדונזי, ו סלט אינדונזי עם רוטב בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת 12 אינץ ' או 4 ליטר תנור הולנדי על חום בינוני. לבשל עוף בשמן על 15 דקות, מפנה מדי פעם, עד חום מכל הצדדים. מכסים ומבשלים על אש נמוכה על 20 דקות או עד מיץ הוא כבר לא ורוד כאשר מרכזי חתיכות עבה נחתכים.
מסננים את כל אבל 1 כף טפטוף ממחבת; חום מעל חום בינוני. מבשלים בצל בטפטופים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז; להפחית את החום. מערבבים בחמאת בוטנים, רוטב צ ' ילי ופלפל אדום. מערבבים בהדרגה במים, תוך ערבוב מתמיד, עד חמאת בוטנים נמסה.
תוסיף עוף. רוטב כפית על עוף.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים חשפו כ 5 דקות, רוטב כפיות לעתים קרובות על עוף, עד הרוטב הוא מעובה מעט.
מפזרים בוטנים ופלפל פעמון.