עוף בוטנים חריף
עוף בוטנים חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 595 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך שמן בוטנים, פלפל קאיין טחון, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחמאת הבוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חמאת בוטנים שיבולת שועל עוגיות שוקולד צ'יפס כקינוח. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: כריך גבינה בגריל עוף בוטנים פיקנטי (aka להמס סאטה העוף), עוף בוטנים חריף, ו עוף בוטנים חריף.
הוראות
מערבבים אבקת קארי, רוטב שום צ ' ילי תאילנדי, פלפל קאיין, קינמון, ורוטב סויה בקערה קטנה, ולהניח בצד. למלא סיר עם מים, ולהביא אותו לרתיחה. כאשר המים רותחים, טיפה בספגטי ומבשלים במשך 8 עד 12 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך.
מסננים את הספגטי, ומניחים בצד.
מחממים שמן בוטנים במחבת או ווק על חום בינוני-גבוה עד שבקושי מעשנים, ושופכים את העוף. מבשלים ומערבבים 5 עד 8 דקות, עד שהעוף רק מתחיל להשחים והפנים כבר לא ורוד.
הסר עוף מהמחבת, ולהניח בצד.
הפוך את רוטב הבוטנים על ידי ערבוב יחד חמאת בוטנים 3 1/2 כוסות מים בסיר על חום בינוני עד התערובת חלקה חמאת בוטנים נמסה.
יוצקים את רוטב קארי צ ' ילי, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא מעובה, כ 15 דקות.
כדי לשרת, מניחים את האטריות בקערה גדולה, למעלה עם עוף, וכפית את רוטב הבוטנים על העוף.
מפזרים את הבצל הירוק על המנה, ומקשטים עם אטריות מיין צ ' או.