עוף בחמאת בוטנים
רק מעטים מאוד אהבו את המנה ההודית הזו. אם יש לך מלח ופלפל, חמאת בוטנים חלקה, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד חמאת בוטנים כוסות, מיקרוגל חמאת בוטנים פאדג'עם שוקולד ומיני חמאת בוטנים כוסות / מאפינס עבור מאפין, ו בטי קרוקר ריס חמאת בוטנים ® & שוקולד צ'אנק חטיף עוגות עם ציפוי חמאת בוטנים.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את חתיכות העוף ומבשלים עד שהעוף מתחיל להפוך ללבן.
מוסיפים את הבצל, פטריות, פתיתי פלפל אדום. מתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב כל הזמן עד בצל שקוף, על 5 דקות.
יוצקים את העגבניות ומניות העוף למחבת, ומבשלים כ -10 דקות, או עד העוף מבושל דרך. מערבבים בחמאת בוטנים, ומבשלים ערבוב כל הזמן עד שהרוטב מתעבה. זה צריך לקחת רק דקה או שתיים. אם הרוטב אינו מתעבה, אתה יכול לערבב יותר חמאת בוטנים.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יינות בוטניקה מרי Delany Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
![יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc]()
יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc
מורכב ואלגנטי, עם שכבות של אגס טהור, מרוכז, פירות הדר ואבן, חומציות משקה פה וליבה חמצמצה, מינרלים.