קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות60
מגזין

עוף בחפרפרת, בסגנון פואבלה

עוף בחפרפרת, בסגנון פואבלה
גשו לסופר וקנו חתיכות עוף, טורטיות תירס, זרעי שומשום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב השוקולד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס שוקולד חלב קשיו כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: חפרפרת עוף בסגנון פואבלה קל, שומה ירוקה בסגנון Zacatecas עם עוף (פולו en מול ורדה Zacatecano), ו ארוחת ערב: עוף בסגנון Huasteca בחפרפרת.

הוראות

1
בסיר מנייה גדול, פרבולי העוף במים מתובל במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים, שמירה על מרק בישול, ומקררים עד מוכן להרכיב את המנה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
הכן את השומה Poblano. נקה את הצ ' ילי על ידי הסרת גבעולים, ורידים וזרעים; שמור 1 כף של הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
Mole PoblanoMole Poblano
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מחממים 1/2 כוס שמן במחבת כבדה עד שהוא מנצנץ. מטגנים את הצ ' ילי עד קריספ, על 10 עד 15 שניות, פונה פעם אחת; לוודא שהם לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
שים את הצ ' ילי בקערה לא מגיבה, לכסות במים חמים, ולהניח בצד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מסננים את הצ ' ילי, שומרים את המים השרופים. מחית צ ' ילי בבלנדר עם מספיק מים השריית לעשות משחה חלקה. ייתכן שיהיה צורך לגרד את הצדדים להתמזג מספר פעמים כדי לקבל משחה חלקה. בתנור הולנדי כבד מחממים עוד 1/2 כוס שמן על אש בינונית ומוסיפים את מחית צ ' ילה (להיזהר זה יהיה להתיז). לבשל במשך כ 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
הסר מהחום והנח בצד.
9
מחית את הטומטילו בבלנדר. במטחנת קפה או תבלינים, לטחון את שיני, פלפל, קינמון, וזרעים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מוסיפים את תערובת הזרע ואת השום לטומטילו מחית להתמזג עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
11
מחממים 6 כפות שמן במחבת כבדה. מטגנים כל אחד מהמרכיבים הבאים ולאחר מכן להסיר עם כפית מחוררת: הצימוקים עד שהם מתנפחים; השקדים לחום זהוב; זרעי הדלעת עד שהם פופ. במידת הצורך, מוסיפים מספיק שמן כדי להפוך 4 כפות ומטגנים את חתיכות טורטייה ופרוסות לחם עד חום זהוב, על 15 שניות לכל צד; להסיר את המחבת עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
להוסיף צימוקים, שקדים, זרעי דלעת, טורטיות, ולחם לפורי tomatillo להתמזג, באמצעות 1 עד 2 כוסות של מרק עוף שמור, לפי הצורך, כדי להפוך את הרוטב חלק. ייתכן שיהיה צורך לעשות זאת בקבוצות. בתנור הולנדי כבד, מחממים 3 כפות שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
13
מוסיף את מחית צ ' ילה, מחית tomatillo, ואת השוקולד המקסיקני (להיזהר זה יהיה להתיז). מבשלים מעל חום בינוני במשך כ 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
14
מוסיפים את 5 הכוסות הנותרות של מרק עוף, מבשלים על אש נמוכה במשך 45 דקות נוספות, ערבוב לעתים קרובות מספיק כדי למנוע את התערובת מלצרוב על הקרקעית. במהלך 15 הדקות האחרונות של זמן הבישול, מוסיפים את העוף המטוגן והחום דרך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
15
מקשטים עם שומשום קלוי ומגישים עם אורז לבן.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
אורז לבןאורז לבן
16
השף Ravago חולק את הטיפים שלו עם Epicious: לזרוע צ ' ילי מיובש, להשתמש בסכין חיתוך חדה לעשות חריץ בצד בזהירות לגרד את הזרעים. זה רעיון טוב ללבוש כפפות כשמטפלים בצ ' יילס. לדברי Ravago, אתה יכול לשנות את מספר כל צ 'ילה אתה משתמש, כל עוד המספר הכולל שווה 22, אבל רק להשתמש pasilla, mulato, או צ 'ילי אנצ' ו. אל תחליף סוג אחר. ביצוע השומה הוא תהליך גוזל זמן, אבל השף Ravago מזהיר מפני לקיחת קיצורי דרך; אחרת, השומה תהיה טעם כבוי. לדוגמה, המתכון דורש קליית כל סוג של זרע בנפרד. זה נעשה כדי להגביר ולנעול את הטעם של כל אחד, כמו תהליך החימום מביא את השמנים על פני השטח. אם מחממים את כל סוגי הזרעים יחד, הטעמים יהפכו מעורבים, וכתוצאה מכך שומה בוצית טעימה. כדי להפיק את המרב המאמצים שלך, להכין אצווה כפולה של שומה, משרת חלק ושמירה על השאר להקפיא. לדברי Ravago, השומה ישמור קפוא עד חודש. פשוט להפשיר לחמם. אם המרקם מגורען לאחר reheating, פשוט מחדש את הרוטב. עבור הגשה קלה יותר, חתיכות של עוף ללא עצמות, skinless ניתן להשתמש. המתכון קורא parboiling, אבל אתה יכול להכין את העוף בכל מספר דרכים, Ravago אומר, או אפוי, קלוי, או בגריל. אתה יכול אפילו להשתמש עוף צלייה שנרכש. או, Ravago אומר, אתה יכול להחליף ברווז, שליו, טורקיה, או כל סוג של עוף עבור העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
עופותעופות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שליושליו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
17
Reprinted with permission from Fonda San Miguel: Thirty Years of Food and Art by Tom Gilliland, Miguel Ravago, And Virginia B. Wood. 2005 Shearer Publishing

מרכיבים

6אנצ'ו צ' יילסאנצ'ו צ' יילס1חתיכות טופי הית' ברזרעי אניס, קלוייםזרעי אניס, קלויים20פלפל שחור שלםפלפל שחור שלם1בצל צהוב בינוני, קצוץמרק עוף שמור לפי הצורךמרק עוף שמור לפי הצורך2קילוגרםחתיכות עוף, עור עלחתיכות עוף, עור על7pasilla chilespasilla chiles9mulato chilesmulato chiles43דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מקסיקני, קצוץשוקולד מקסיקני, קצוץ1stickקינמון מקסיקני, המכונה canela, הוא קליפת עץ הקינמון האמיתי, יליד סרי לנקה. הוא נמכר רזה מאוד, פתיתי מעט מקופל והוא הרבה יותר רך מאשר גרסה נפוצה יותר של קינמון, אשר מגיע קליפת הקסיהקינמון מקסיקני, המכונה canela, הוא קליפת עץ הקינמון האמיתי, יליד סרי לנקה. הוא נמכר רזה מאוד, פתיתי מעט מקופל והוא הרבה יותר רך מאשר גרסה נפוצה יותר של קינמון, אשר מגיע קליפת הקסיה1אינץמקל קינמון מקסיקנימקל קינמון מקסיקני0חתיכות טופי הית' ברזרעי כוסברה, קלוייםזרעי כוסברה, קלויים2טורטיות תירס, קרועות לחתיכותטורטיות תירס, קרועות לחתיכות4שיני שום, קלוייםשיני שום, קלויים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס8שרימפס וורידיםידוע גם בשם pepitas, זרעי דלעת המשמשים בישול מקסיקני הם hulled. בעת טיגון או קליית זרעי דלעת במחבת יבשה, לשמור על כיסוי שימושי, כפי שהם יקפצו כמו פופקורןידוע גם בשם pepitas, זרעי דלעת המשמשים בישול מקסיקני הם hulled. בעת טיגון או קליית זרעי דלעת במחבת יבשה, לשמור על כיסוי שימושי, כפי שהם יקפצו כמו פופקורן33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')8שרימפס וורידיםמלח ים ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ים ופלפל שחור טחון לפי הטעם12 כפיות אבקת שוםזרעים מהצ' ילי, קלוייםזרעים מהצ' ילי, קלויים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שומשום, קלוי, לקישוטשומשום, קלוי, לקישוט83 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שומשום, קלוישומשום, קלוי3לחמניות צרפתיות מעופשות, חתוכות לפרוסות 1 אינץלחמניות צרפתיות מעופשות, חתוכות לפרוסות 1 אינץ8שרימפס וורידיםטומטילו מכונה לעיתים קרובות טומטילו מכונה לעיתים קרובות "עגבניות ירוקות", אך הם חברים במשפחת דומדמניות. כדי להכין tomatillos לסלסה, להסיר קליפות papery שלהם ולשטוף את הציפוי החיצוני הדביק שלהם. או, כל tomatillos משומר זמינים תחת8שרימפס וורידיםאורז לבןאורז לבן20שקדים שלמים, חלוקיםשקדים שלמים, חלוקים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן צמחי או שומן בתוספת נוסף לפי הצורךשמן צמחי או שומן בתוספת נוסף לפי הצורך8שרימפס וורידיםMulato, pasilla, ו צ'ילי אנצ' ו הם שלושה סוגים של צ'ילי מיובש משמש לעתים קרובות בישול מקסיקני. האנצ'ו צ' ילה (poblano שהבשיל לצבע אדום כהה מיובש) הוא בצבע חלודה, רחב בגבעול ומצמצם לקצה משולש. המולה.Mulato, pasilla, ו צ'ילי אנצ' ו הם שלושה סוגים של צ'ילי מיובש משמש לעתים קרובות בישול מקסיקני. האנצ'ו צ' ילה (poblano שהבשיל לצבע אדום כהה מיובש) הוא בצבע חלודה, רחב בגבעול ומצמצם לקצה משולש. המולה.