קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות60
מגזין

עוף בחפרפרת, בסגנון פואבלה

עוף בחפרפרת, בסגנון פואבלה
גשו לסופר וקנו חתיכות עוף, טורטיות תירס, זרעי שומשום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב השוקולד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס שוקולד חלב קשיו כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: חפרפרת עוף בסגנון פואבלה קל, שומה ירוקה בסגנון Zacatecas עם עוף (פולו en מול ורדה Zacatecano), ו ארוחת ערב: עוף בסגנון Huasteca בחפרפרת.

הוראות

1
בסיר מנייה גדול, פרבולי העוף במים מתובל במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים, שמירה על מרק בישול, ומקררים עד מוכן להרכיב את המנה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3
הכן את השומה Poblano. נקה את הצ ' ילי על ידי הסרת גבעולים, ורידים וזרעים; שמור 1 כף של הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
Mole PoblanoMole Poblano
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
4
מחממים 1/2 כוס שמן במחבת כבדה עד שהוא מנצנץ. מטגנים את הצ ' ילי עד קריספ, על 10 עד 15 שניות, פונה פעם אחת; לוודא שהם לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
שים את הצ ' ילי בקערה לא מגיבה, לכסות במים חמים, ולהניח בצד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מסננים את הצ ' ילי, שומרים את המים השרופים. מחית צ ' ילי בבלנדר עם מספיק מים השריית לעשות משחה חלקה. ייתכן שיהיה צורך לגרד את הצדדים להתמזג מספר פעמים כדי לקבל משחה חלקה. בתנור הולנדי כבד מחממים עוד 1/2 כוס שמן על אש בינונית ומוסיפים את מחית צ ' ילה (להיזהר זה יהיה להתיז). לבשל במשך כ 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
הסר מהחום והנח בצד.
9
מחית את הטומטילו בבלנדר. במטחנת קפה או תבלינים, לטחון את שיני, פלפל, קינמון, וזרעים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
נייר אורזנייר אורז
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מוסיפים את תערובת הזרע ואת השום לטומטילו מחית להתמזג עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
11
מחממים 6 כפות שמן במחבת כבדה. מטגנים כל אחד מהמרכיבים הבאים ולאחר מכן להסיר עם כפית מחוררת: הצימוקים עד שהם מתנפחים; השקדים לחום זהוב; זרעי הדלעת עד שהם פופ. במידת הצורך, מוסיפים מספיק שמן כדי להפוך 4 כפות ומטגנים את חתיכות טורטייה ופרוסות לחם עד חום זהוב, על 15 שניות לכל צד; להסיר את המחבת עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
להוסיף צימוקים, שקדים, זרעי דלעת, טורטיות, ולחם לפורי tomatillo להתמזג, באמצעות 1 עד 2 כוסות של מרק עוף שמור, לפי הצורך, כדי להפוך את הרוטב חלק. ייתכן שיהיה צורך לעשות זאת בקבוצות. בתנור הולנדי כבד, מחממים 3 כפות שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
13
מוסיף את מחית צ ' ילה, מחית tomatillo, ואת השוקולד המקסיקני (להיזהר זה יהיה להתיז). מבשלים מעל חום בינוני במשך כ 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
14
מוסיפים את 5 הכוסות הנותרות של מרק עוף, מבשלים על אש נמוכה במשך 45 דקות נוספות, ערבוב לעתים קרובות מספיק כדי למנוע את התערובת מלצרוב על הקרקעית. במהלך 15 הדקות האחרונות של זמן הבישול, מוסיפים את העוף המטוגן והחום דרך.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
15
מקשטים עם שומשום קלוי ומגישים עם אורז לבן.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
אורז לבןאורז לבן
16
השף Ravago חולק את הטיפים שלו עם Epicious: לזרוע צ ' ילי מיובש, להשתמש בסכין חיתוך חדה לעשות חריץ בצד בזהירות לגרד את הזרעים. זה רעיון טוב ללבוש כפפות כשמטפלים בצ ' יילס. לדברי Ravago, אתה יכול לשנות את מספר כל צ 'ילה אתה משתמש, כל עוד המספר הכולל שווה 22, אבל רק להשתמש pasilla, mulato, או צ 'ילי אנצ' ו. אל תחליף סוג אחר. ביצוע השומה הוא תהליך גוזל זמן, אבל השף Ravago מזהיר מפני לקיחת קיצורי דרך; אחרת, השומה תהיה טעם כבוי. לדוגמה, המתכון דורש קליית כל סוג של זרע בנפרד. זה נעשה כדי להגביר ולנעול את הטעם של כל אחד, כמו תהליך החימום מביא את השמנים על פני השטח. אם מחממים את כל סוגי הזרעים יחד, הטעמים יהפכו מעורבים, וכתוצאה מכך שומה בוצית טעימה. כדי להפיק את המרב המאמצים שלך, להכין אצווה כפולה של שומה, משרת חלק ושמירה על השאר להקפיא. לדברי Ravago, השומה ישמור קפוא עד חודש. פשוט להפשיר לחמם. אם המרקם מגורען לאחר reheating, פשוט מחדש את הרוטב. עבור הגשה קלה יותר, חתיכות של עוף ללא עצמות, skinless ניתן להשתמש. המתכון קורא parboiling, אבל אתה יכול להכין את העוף בכל מספר דרכים, Ravago אומר, או אפוי, קלוי, או בגריל. אתה יכול אפילו להשתמש עוף צלייה שנרכש. או, Ravago אומר, אתה יכול להחליף ברווז, שליו, טורקיה, או כל סוג של עוף עבור העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
עופותעופות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שליושליו
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
17
Reprinted with permission from Fonda San Miguel: Thirty Years of Food and Art by Tom Gilliland, Miguel Ravago, And Virginia B. Wood. 2005 Shearer Publishing

מרכיבים

6אנצ'ו צ' יילסאנצ'ו צ' יילס1חתיכות טופי הית' ברזרעי אניס, קלוייםזרעי אניס, קלויים20פלפל שחור שלםפלפל שחור שלם1בצל צהוב בינוני, קצוץמרק עוף שמור לפי הצורךמרק עוף שמור לפי הצורך2קילוגרםחתיכות עוף, עור עלחתיכות עוף, עור על7pasilla chilespasilla chiles9mulato chilesmulato chiles43חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד מקסיקני, קצוץשוקולד מקסיקני, קצוץ1stickקינמון מקסיקני, המכונה canela, הוא קליפת עץ הקינמון האמיתי, יליד סרי לנקה. הוא נמכר רזה מאוד, פתיתי מעט מקופל והוא הרבה יותר רך מאשר גרסה נפוצה יותר של קינמון, אשר מגיע קליפת הקסיהקינמון מקסיקני, המכונה canela, הוא קליפת עץ הקינמון האמיתי, יליד סרי לנקה. הוא נמכר רזה מאוד, פתיתי מעט מקופל והוא הרבה יותר רך מאשר גרסה נפוצה יותר של קינמון, אשר מגיע קליפת הקסיה1אינץמקל קינמון מקסיקנימקל קינמון מקסיקני0חתיכות טופי הית' ברזרעי כוסברה, קלוייםזרעי כוסברה, קלויים2טורטיות תירס, קרועות לחתיכותטורטיות תירס, קרועות לחתיכות4שיני שום, קלוייםשיני שום, קלויים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרזרעי דלעתזרעי דלעת8שרימפס וורידיםידוע גם בשם pepitas, זרעי דלעת המשמשים בישול מקסיקני הם hulled. בעת טיגון או קליית זרעי דלעת במחבת יבשה, לשמור על כיסוי שימושי, כפי שהם יקפצו כמו פופקורןידוע גם בשם pepitas, זרעי דלעת המשמשים בישול מקסיקני הם hulled. בעת טיגון או קליית זרעי דלעת במחבת יבשה, לשמור על כיסוי שימושי, כפי שהם יקפצו כמו פופקורן32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')8שרימפס וורידיםמלח ים ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ים ופלפל שחור טחון לפי הטעם11 כף אורגנו מיובשזרעים מהצ' ילי, קלוייםזרעים מהצ' ילי, קלויים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשומשום, קלוי, לקישוטשומשום, קלוי, לקישוט82 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשומשום, קלוישומשום, קלוי3לחמניות צרפתיות מעופשות, חתוכות לפרוסות 1 אינץלחמניות צרפתיות מעופשות, חתוכות לפרוסות 1 אינץ8שרימפס וורידיםטומטילו מכונה לעיתים קרובות טומטילו מכונה לעיתים קרובות "עגבניות ירוקות", אך הם חברים במשפחת דומדמניות. כדי להכין tomatillos לסלסה, להסיר קליפות papery שלהם ולשטוף את הציפוי החיצוני הדביק שלהם. או, כל tomatillos משומר זמינים תחת8שרימפס וורידיםאורז לבןאורז לבן20שקדים שלמים, חלוקיםשקדים שלמים, חלוקים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן צמחי או שומן בתוספת נוסף לפי הצורךשמן צמחי או שומן בתוספת נוסף לפי הצורך8שרימפס וורידיםMulato, pasilla, ו צ'ילי אנצ' ו הם שלושה סוגים של צ'ילי מיובש משמש לעתים קרובות בישול מקסיקני. האנצ'ו צ' ילה (poblano שהבשיל לצבע אדום כהה מיובש) הוא בצבע חלודה, רחב בגבעול ומצמצם לקצה משולש. המולה.Mulato, pasilla, ו צ'ילי אנצ' ו הם שלושה סוגים של צ'ילי מיובש משמש לעתים קרובות בישול מקסיקני. האנצ'ו צ' ילה (poblano שהבשיל לצבע אדום כהה מיובש) הוא בצבע חלודה, רחב בגבעול ומצמצם לקצה משולש. המולה.