קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות60
מגזין

עוף בחפרפרת, בסגנון פואבלה

עוף בחפרפרת, בסגנון פואבלה
גשו לסופר וקנו חתיכות עוף, טורטיות תירס, זרעי שומשום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב השוקולד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס שוקולד חלב קשיו כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: חפרפרת עוף בסגנון פואבלה קל, שומה ירוקה בסגנון Zacatecas עם עוף (פולו en מול ורדה Zacatecano), ו ארוחת ערב: עוף בסגנון Huasteca בחפרפרת.

הוראות

1
בסיר מנייה גדול, פרבולי העוף במים מתובל במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים, שמירה על מרק בישול, ומקררים עד מוכן להרכיב את המנה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
הכן את השומה Poblano. נקה את הצ ' ילי על ידי הסרת גבעולים, ורידים וזרעים; שמור 1 כף של הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
Mole PoblanoMole Poblano
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4
מחממים 1/2 כוס שמן במחבת כבדה עד שהוא מנצנץ. מטגנים את הצ ' ילי עד קריספ, על 10 עד 15 שניות, פונה פעם אחת; לוודא שהם לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
שים את הצ ' ילי בקערה לא מגיבה, לכסות במים חמים, ולהניח בצד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מסננים את הצ ' ילי, שומרים את המים השרופים. מחית צ ' ילי בבלנדר עם מספיק מים השריית לעשות משחה חלקה. ייתכן שיהיה צורך לגרד את הצדדים להתמזג מספר פעמים כדי לקבל משחה חלקה. בתנור הולנדי כבד מחממים עוד 1/2 כוס שמן על אש בינונית ומוסיפים את מחית צ ' ילה (להיזהר זה יהיה להתיז). לבשל במשך כ 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
הסר מהחום והנח בצד.
9
מחית את הטומטילו בבלנדר. במטחנת קפה או תבלינים, לטחון את שיני, פלפל, קינמון, וזרעים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
TomatillosTomatillos
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מוסיפים את תערובת הזרע ואת השום לטומטילו מחית להתמזג עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
TomatillosTomatillos
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
11
מחממים 6 כפות שמן במחבת כבדה. מטגנים כל אחד מהמרכיבים הבאים ולאחר מכן להסיר עם כפית מחוררת: הצימוקים עד שהם מתנפחים; השקדים לחום זהוב; זרעי הדלעת עד שהם פופ. במידת הצורך, מוסיפים מספיק שמן כדי להפוך 4 כפות ומטגנים את חתיכות טורטייה ופרוסות לחם עד חום זהוב, על 15 שניות לכל צד; להסיר את המחבת עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
( 23)( 23)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
להוסיף צימוקים, שקדים, זרעי דלעת, טורטיות, ולחם לפורי tomatillo להתמזג, באמצעות 1 עד 2 כוסות של מרק עוף שמור, לפי הצורך, כדי להפוך את הרוטב חלק. ייתכן שיהיה צורך לעשות זאת בקבוצות. בתנור הולנדי כבד, מחממים 3 כפות שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
TomatillosTomatillos
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
( 23)( 23)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
13
מוסיף את מחית צ ' ילה, מחית tomatillo, ואת השוקולד המקסיקני (להיזהר זה יהיה להתיז). מבשלים מעל חום בינוני במשך כ 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
TomatillosTomatillos
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
14
מוסיפים את 5 הכוסות הנותרות של מרק עוף, מבשלים על אש נמוכה במשך 45 דקות נוספות, ערבוב לעתים קרובות מספיק כדי למנוע את התערובת מלצרוב על הקרקעית. במהלך 15 הדקות האחרונות של זמן הבישול, מוסיפים את העוף המטוגן והחום דרך.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
15
מקשטים עם שומשום קלוי ומגישים עם אורז לבן.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
אורז לבןאורז לבן
16
השף Ravago חולק את הטיפים שלו עם Epicious: לזרוע צ ' ילי מיובש, להשתמש בסכין חיתוך חדה לעשות חריץ בצד בזהירות לגרד את הזרעים. זה רעיון טוב ללבוש כפפות כשמטפלים בצ ' יילס. לדברי Ravago, אתה יכול לשנות את מספר כל צ 'ילה אתה משתמש, כל עוד המספר הכולל שווה 22, אבל רק להשתמש pasilla, mulato, או צ 'ילי אנצ' ו. אל תחליף סוג אחר. ביצוע השומה הוא תהליך גוזל זמן, אבל השף Ravago מזהיר מפני לקיחת קיצורי דרך; אחרת, השומה תהיה טעם כבוי. לדוגמה, המתכון דורש קליית כל סוג של זרע בנפרד. זה נעשה כדי להגביר ולנעול את הטעם של כל אחד, כמו תהליך החימום מביא את השמנים על פני השטח. אם מחממים את כל סוגי הזרעים יחד, הטעמים יהפכו מעורבים, וכתוצאה מכך שומה בוצית טעימה. כדי להפיק את המרב המאמצים שלך, להכין אצווה כפולה של שומה, משרת חלק ושמירה על השאר להקפיא. לדברי Ravago, השומה ישמור קפוא עד חודש. פשוט להפשיר לחמם. אם המרקם מגורען לאחר reheating, פשוט מחדש את הרוטב. עבור הגשה קלה יותר, חתיכות של עוף ללא עצמות, skinless ניתן להשתמש. המתכון קורא parboiling, אבל אתה יכול להכין את העוף בכל מספר דרכים, Ravago אומר, או אפוי, קלוי, או בגריל. אתה יכול אפילו להשתמש עוף צלייה שנרכש. או, Ravago אומר, אתה יכול להחליף ברווז, שליו, טורקיה, או כל סוג של עוף עבור העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
עופותעופות
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שליושליו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
17
Reprinted with permission from Fonda San Miguel: Thirty Years of Food and Art by Tom Gilliland, Miguel Ravago, And Virginia B. Wood. 2005 Shearer Publishing

מרכיבים

6אנצ'ו צ' יילסאנצ'ו צ' יילס1(יכול להיות או להרחיק)זרעי אניס, קלוייםזרעי אניס, קלויים20פלפל שחור שלםפלפל שחור שלם1בצל צהוב בינוני, קצוץמרק עוף שמור לפי הצורךמרק עוף שמור לפי הצורך2קילוגרםחתיכות עוף, עור עלחתיכות עוף, עור על7pasilla chilespasilla chiles9mulato chilesmulato chiles43אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מקסיקני, קצוץשוקולד מקסיקני, קצוץ1stickקינמון מקסיקני, המכונה canela, הוא קליפת עץ הקינמון האמיתי, יליד סרי לנקה. הוא נמכר רזה מאוד, פתיתי מעט מקופל והוא הרבה יותר רך מאשר גרסה נפוצה יותר של קינמון, אשר מגיע קליפת הקסיהקינמון מקסיקני, המכונה canela, הוא קליפת עץ הקינמון האמיתי, יליד סרי לנקה. הוא נמכר רזה מאוד, פתיתי מעט מקופל והוא הרבה יותר רך מאשר גרסה נפוצה יותר של קינמון, אשר מגיע קליפת הקסיה1אינץמקל קינמון מקסיקנימקל קינמון מקסיקני0(יכול להיות או להרחיק)זרעי כוסברה, קלוייםזרעי כוסברה, קלויים2טורטיות תירס, קרועות לחתיכותטורטיות תירס, קרועות לחתיכות4שיני שום, קלוייםשיני שום, קלויים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזרעי דלעתזרעי דלעת8ריבס, קצוץ טרי או קפואידוע גם בשם pepitas, זרעי דלעת המשמשים בישול מקסיקני הם hulled. בעת טיגון או קליית זרעי דלעת במחבת יבשה, לשמור על כיסוי שימושי, כפי שהם יקפצו כמו פופקורןידוע גם בשם pepitas, זרעי דלעת המשמשים בישול מקסיקני הם hulled. בעת טיגון או קליית זרעי דלעת במחבת יבשה, לשמור על כיסוי שימושי, כפי שהם יקפצו כמו פופקורן3(חוֹרֶף)1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ים ופלפל שחור טחון לפי הטעם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זרעים מהצ' ילי, קלוייםזרעים מהצ' ילי, קלויים2(חוֹרֶף)שומשום, קלוי, לקישוטשומשום, קלוי, לקישוט8(חוֹרֶף)שומשום, קלוישומשום, קלוי3לחמניות צרפתיות מעופשות, חתוכות לפרוסות 1 אינץלחמניות צרפתיות מעופשות, חתוכות לפרוסות 1 אינץ8ריבס, קצוץ טרי או קפואטומטילו מכונה לעיתים קרובות טומטילו מכונה לעיתים קרובות "עגבניות ירוקות", אך הם חברים במשפחת דומדמניות. כדי להכין tomatillos לסלסה, להסיר קליפות papery שלהם ולשטוף את הציפוי החיצוני הדביק שלהם. או, כל tomatillos משומר זמינים תחת8ריבס, קצוץ טרי או קפואאורז לבןאורז לבן20שקדים שלמים, חלוקיםשקדים שלמים, חלוקים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי או שומן בתוספת נוסף לפי הצורךשמן צמחי או שומן בתוספת נוסף לפי הצורך8ריבס, קצוץ טרי או קפואMulato, pasilla, ו צ'ילי אנצ' ו הם שלושה סוגים של צ'ילי מיובש משמש לעתים קרובות בישול מקסיקני. האנצ'ו צ' ילה (poblano שהבשיל לצבע אדום כהה מיובש) הוא בצבע חלודה, רחב בגבעול ומצמצם לקצה משולש. המולה.Mulato, pasilla, ו צ'ילי אנצ' ו הם שלושה סוגים של צ'ילי מיובש משמש לעתים קרובות בישול מקסיקני. האנצ'ו צ' ילה (poblano שהבשיל לצבע אדום כהה מיובש) הוא בצבע חלודה, רחב בגבעול ומצמצם לקצה משולש. המולה.