השף Ravago חולק את הטיפים שלו עם Epicious: לזרוע צ ' ילי מיובש, להשתמש בסכין חיתוך חדה לעשות חריץ בצד בזהירות לגרד את הזרעים. זה רעיון טוב ללבוש כפפות כשמטפלים בצ ' יילס. לדברי Ravago, אתה יכול לשנות את מספר כל צ 'ילה אתה משתמש, כל עוד המספר הכולל שווה 22, אבל רק להשתמש pasilla, mulato, או צ 'ילי אנצ' ו. אל תחליף סוג אחר. ביצוע השומה הוא תהליך גוזל זמן, אבל השף Ravago מזהיר מפני לקיחת קיצורי דרך; אחרת, השומה תהיה טעם כבוי. לדוגמה, המתכון דורש קליית כל סוג של זרע בנפרד. זה נעשה כדי להגביר ולנעול את הטעם של כל אחד, כמו תהליך החימום מביא את השמנים על פני השטח. אם מחממים את כל סוגי הזרעים יחד, הטעמים יהפכו מעורבים, וכתוצאה מכך שומה בוצית טעימה. כדי להפיק את המרב המאמצים שלך, להכין אצווה כפולה של שומה, משרת חלק ושמירה על השאר להקפיא. לדברי Ravago, השומה ישמור קפוא עד חודש. פשוט להפשיר לחמם. אם המרקם מגורען לאחר reheating, פשוט מחדש את הרוטב. עבור הגשה קלה יותר, חתיכות של עוף ללא עצמות, skinless ניתן להשתמש. המתכון קורא parboiling, אבל אתה יכול להכין את העוף בכל מספר דרכים, Ravago אומר, או אפוי, קלוי, או בגריל. אתה יכול אפילו להשתמש עוף צלייה שנרכש. או, Ravago אומר, אתה יכול להחליף ברווז, שליו, טורקיה, או כל סוג של עוף עבור העוף.