עוף ביריאני נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 588 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל טחון, כורכום טחון, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ההל הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות הל כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל הודי. מתכונים דומים: עוף אנדרה ביריאני-quick biryani באמצעות יוגורט, קבולי ביריאני או קוולי ביריאני / חנה דאל ביריאני, ו עוף hyderabadi biryani, איך להכין עוף biryani.
הוראות
1
במחבת גדולה, ב 2 כפות שמן צמחי (או גי) מטגנים תפוחי אדמה עד חום, לנקז ולשמור את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים 2 כפות שמן למחבת ומטגנים בצל, שום וג ' ינג ' ר עד הבצל רך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים צ ' ילי, פלפל, כורכום, כמון, מלח והעגבניות. פריי, ערבוב כל הזמן במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
כורכום
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס שום קצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים יוגורט, מנטה, הל ומקל קינמון. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם עד העגבניות מבושלים עד עיסת. ייתכן שיהיה צורך להוסיף קצת מים חמים אם התערובת הופכת יבשה מדי ומתחיל להיצמד למחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס יוגורט תות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
כאשר התערובת עבה וחלקה, מוסיפים את חתיכות העוף ומערבבים היטב כדי מעיל אותם עם תערובת התבלינים. מכסים ומבשלים על אש נמוכה מאוד עד שהעוף רך, כ -35 עד 45 דקות. לא צריך להיות רק קצת רוטב עבה מאוד נשאר כאשר העוף סיים לבשל. אם יש צורך לבשל חשפו במשך כמה דקות כדי להפחית את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
6
לשטוף אורז היטב ולנקז במסננת לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
במחבת גדולה, מחממים שמן צמחי (או גהי) ומטגנים את הבצלים עד שהם זהובים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
גי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים זעפרן, הל, ציפורן, מקל קינמון, זנגביל ואורז. מערבבים ברציפות עד שהאורז מצופה בתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
זעפרן
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
צ'יפס קינמון וייטנאמי
אפונה גויה®
9
בסיר בגודל בינוני, מחממים את ציר העוף והמלח. כאשר התערובת חמה לשפוך אותו על האורז ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים את תערובת העוף ותפוחי האדמה; מערבבים אותם בעדינות לתוך האורז. מביאים לרתיחה. מכסים את הסיר בחוזקה, להפוך את החום נמוך מאוד קיטור במשך 20 דקות. אין להרים מכסה או לערבב בעת הבישול. כף ביריאני על צלחת חמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Nigl Freiheit Gruner Veltliner עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.