קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות18
ציון בריאות3
מגזין

עוף בישול איטי טינגה

עוף בישול איטי טינגה
. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכונים דומים: בישול איטי יום ראשון: עוף טינגה, בישול איטי עוף מעושן טינגה, ו עוף בישול איטי טאקו טינגה.

הוראות

1
מערבבים עוף, בצל, רוטב עגבניות, פלפלים צ 'יפוטלה ברוטב אדובו, פלפלים חלפינו, שום, אורגנו, כמון, אבקת צ' ילי, פתיתי פלפל אדום בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובוצ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובו
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מבשלים נמוך עד העוף הוא כבר לא ורוד במרכז, 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
הסר עוף מ cooker איטי לגרוס באמצעות 2 מזלגות; לחזור לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. קוק ומערבבים נקניק צ ' וריסו במחבת החמה עד השחמה ומתפוררת, 5 עד 10 דקות; לנקז ולהשליך שומן. מערבבים צ ' וריסו לתוך תערובת עוף.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות צ ' וריסונקניקיות צ ' וריסו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מבשלים נמוך במשך 45 דקות עד 1 שעה.