קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

עוף בישול איטי עם 40 שיני שום ותפוחי אדמה Fingerling

עוף בישול איטי עם 40 שיני שום ותפוחי אדמה Fingerling
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף בישול איטי עם 40 שיני שום ותפוחי אדמה Fingerling. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 575 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך ירכיים עוף, קוניאק, מלח כשר ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו עוף בישול איטי עם 40 שיני שום, עוף עם 40 שיני שום ותפוחי אדמה, ו בישול איטי פרמזן שום עוף ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן במחבת גדולה עד מנצנץ. בנדיבות העונה עוף עם מלח ופלפל וחום משני הצדדים, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
העברה לבישול איטי, יחד עם שום, יין, קוניאק, מלאי, מיץ לימון, עלי דפנה, טימין, ותפוחי אדמה. מתבלים עם קמצוץ מלח ופלפל ומבשלים על ההגדרה הנמוכה במשך 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
קוניאקקוניאק
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
3
בגלל הרוטב הוא דק למדי, ייתכן שתרצה להפחית אותו על הכיריים. כדי לעשות זאת, להשליך את הקורנית ואת עלי המפרץ מסננים נוזל לתוך סיר קטן על חום בינוני גבוה, הזמנת שום ותפוחי אדמה. מבשלים עד עובי הרצוי הוא הגיע, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
4
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם במידת הצורך, ומגישים עוף עם תפוחי אדמה, שום ורוטב, פלחי לימון עוברים לסחוט על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טריז לימוןטריז לימון
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)