עוף בלימון III
עוף בלימון III עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. אם יש לכם לימון, קמח, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. . עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. נסו חמאה לימון עוף ועוף עשב לימון, צליפיני עוף בלימון עם רוטב שמנת שום לימון, ו
הוראות
מערבבים מיץ עוף ולימון בשקית ניילון גדולה resealable. לסחוט אוויר ושקית חותם. מקררים כדי להשרות בין לילה, פעם אחת.
הסר עוף מן המרינדה, הזמנת 2 כפות מרינדה להיפטר הנותרים.
מערבבים יחד קמח, מלח, פפריקה ופלפל בשקית פלסטיק גדולה resealable.
מוסיפים חזה עוף אחד בכל פעם, שקית חותם ולנער מעיל באופן שווה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
שמן חום במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני. מטגנים מצופה עוף עד השחמה היטב, על 10 עד 15 דקות. מסדרים עוף משחימים בתבנית אפייה 9x13 אינץ ומפזרים סוכר חום.
מערבבים מרק עם מרינדה שמורות ויוצקים תערובת על עוף. למעלה כל שד עם פרוסת לימון ומפזרים את כל עם פטרוזיליה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 20 עד 30 דקות, או עד מבושל דרך (מיצים לרוץ ברור) ומכרז.