עוף בלסמי אוכמניות
צריך ללא גלוטן, ללא חלב ומנה עיקרית ידידותית לפודמפה? עוף בלסמי אוכמניות יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 19 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם טימין, שמן זית, מרק עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה הביא לך את כולםמתכונים. נסו סלט עוף בלסמי עם אבוקדו פטאן ופטל שחור, סלט סלק אוכמניות עם רוטב בלסמי אוכמניות, ו אכילה נקייה עוף בלקברי בלסמי לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את חזה העוף עד להזהבה משני הצדדים, 2 עד 3 דקות לכל צד. בזמן שחזה העוף מתבשל, הקציפו יחד את מרק העוף, הטימין, ממרח האוכמניות והחומץ הבלסמי.
לאחר שחזה העוף שחום משני הצדדים, יוצקים פנימה את רוטב האוכמניות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים עד שחזה העוף כבר לא ורוד במרכז, בערך 15 דקות. הופכים את חזה העוף באמצע הבישול.
מגישים עם רוטב האוכמניות המופחת. לקבלת רוטב סמיך יותר, מערבבים קורנפלור עם כ 2 כפיות מים, ומערבבים לתוך רוטב רותח; בואו לבשל עד מעובה, על 1 דקה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר.
![אודם בהיר בצבע אדום. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% סיליגיולו]()
אודם בהיר בצבע אדום. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% סיליגיולו
Bright ruby red colored. The nose is intense and fruity with a violet fragrance and a slight hint of cherries and red currant. The palate is dry and balanced, lightly tannic which turns into velvety softness.Pairs well with delicious pastas to spicy pasta dishes. Ideal with roasts, steaks, and grilled veal.Blend: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo