עוף בלסמי ופסטה
עוף בלסמי ופסטה דורש סביב 3 שעות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 532 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. לכו לחנות ואספו פלפל גרוס, עלי בזיליקום, שום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 67%. פסטה עוף בלסמי, סלט פסטה עוף בלסמי, ו סלט פסטה עוף בלסמי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
טחון שיני שום במעבד מזון או בבלנדר.
מוסיפים למעבד 1/3 מעלי הבזיליקום וקוצצים עד לקבלת תערובת דקה.
יוצקים פנימה 1/2 כוס שמן זית, וממשיכים לעבד עד שהתערובת הופכת לצהובה בהירה עם כתמי בזיליקום.
מוסיפים את החומץ הבלסמי; מעבדים רק עד לאיחוד.
מניחים את חזה העוף בשקית אחסון גדולה עם רוכסן יחד עם 1 כף מלח, 1 1/2 כפיות פלפל ותכולת מעבד המזון. סוחטים אוויר מהשקית ואוטמים. אפשר עוף למרינדה במשך 2 שעות, או עד לילה, מפנה מדי פעם.
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
עוף חום במחבת גדולה על אש גדולה, כ -4 עד 5 דקות לכל צד.
מעבירים עוף לתבנית אפייה גדולה, ומכניסים לתנור עד לבישול, בערך 15 עד 20 דקות.
מוציאים את העוף מהתנור, פורסים לרצועות בגודל 1/4 אינץ ' ומחזירים לתבנית אפייה לספיגת מיצי בישול. להתחמם.
בזמן שהעוף נאפה, הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה. מרתיחים את הפסטה עד שהיא מבושלת, אך עדיין יציבה לנגיסה, כ -11 דקות.
מסננים היטב. מערבבים את העוף והמיצים מתבנית האפייה לפסטה החמה.
פורסים דק את עלי הבזיליקום שנותרו, ומניחים בקערת הגשה גדולה יחד עם העגבניות. מערבבים פנימה 1/4 כוס שמן זית, 1/4 כוס חומץ בלסמי ומלח ופלפל לפי הטעם. למעלה בזיליקום ועגבניות עם הפסטה החמה, הרוטב והעוף; לזרוק לשילוב.