עוף בלסמי עם שעועית לבנה ותרד
עוף בלסמי עם שעועית לבנה ותרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 357 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. 102 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם שמן זית, חצאי חזה עוף, שעועית כליותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 95%. נסו עוף בלסמי עם שעועית לבנה ותרד, רוזמרין-עוף בלסמי, שעועית אפויה טוסקנית, ופוטה תרד, ו חזה עוף צלוי עם שעועית לבנה ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את העוף ומבשלים במשך 10 דקות או עד שהוא משחימים היטב משני הצדדים.
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים ומערבבים במשך 1 דקה. מערבבים בחומץ ומבשלים, מגרדים את חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
מערבבים את המרק ואת השעועית במחבת וחום לרתיחה. תחזיר את העוף למחבת. להפחית את החום בינוני. מערבבים בתרד. מכסים ומבשלים עד שהעוף מבושל דרך והתרד נבול.