עוף בלסמי תות
עוף בלסמי תות נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 443 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם פלפל טחון, פטרוזיליה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. . וזה טוב. מתכונים דומים: עוף בלסמי תות, סלט עוף בלסמי תותים, ו קסדייה בלסמית עוף ותות.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את היוגורט, 1/2 כוס חומץ בלסמי, סוכר, פלפל, קינמון ומלח.
מניחים חצאי חזה עוף בתבנית אפייה רדודה, ושופכים עליהם את הרוטב. מקררים במשך 1 שעה, הופכים את העוף בחצי הדרך.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לגרד את המרינדה משדי העוף, ולמקם אותם לתוך השמן החם. במהירות בראון את העוף משני הצדדים, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, ומבשלים עד העוף הוא כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור, על 15 דקות.
הסר מהחום, ולתת לנוח במשך 3 דקות.
בעוד העוף מתבשל, להעביר את המרינדה לסיר. מביאים לרתיחה נמוכה מעל חום בינוני.
הסר גבעולים תותים, לחתוך דק כך שהם מאוורר יפה. תניח בצד.
פרוס חזה עוף באלכסון לפרוסות עבות 1/2 אינץ'.
מניחים על צלחות הגשה, ומפזרים מיץ לימון. כפית על 2 כפות של המרינדה על כל חזה עוף, ומאוורר אחד תות פרוס מעל.
מקשטים עם קמצוץ של נענע ופטרוזיליה טריים. אם אתה באמת אוהב חומץ בלסמי, לסיים את המנה עם טפטוף אמנותי.