עוף בנוסח מרסלה פלורנטין
. אם יש לך עגבניות מיובשות, קמח, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, עוף ופלורנטין חזיר, ו עוף פלורנטין.
הוראות
מניחים חזה עוף בין שתי חתיכות של נייר שעווה, קילו עד 1/4 אינץ עבה עם פטיש בשר. עוף אבק עם קמח, מלח, פלפל ואורגנו.
במחבת, מטגנים עוף בשמן זית על אש בינונית. מבשל עד הסוף, פונה לבשל באופן שווה. להפריש, ולשמור על חם.
באותו מחבת, להמיס את החמאה על חום בינוני; להוסיף פטריות, עגבניות מיובשות, ויין Marsala. מבשלים כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים בתרד, ומבשלים כ 2 דקות.