עוף בסגנון איטלקי עם פרושוטו ובזיליקום
עוף בסגנון איטלקי עם פרושוטו ובזיליקום יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל, שמנת כבדה, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו צלעות חזיר בסגנון איטלקי, בזיליקום ושום, בזיליקום ועוף פרושוטו, ו סלט עוף בזיליקום אפרסק בלסמי עם פרושוטו פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. במחבת קטנה, להמיס את החמאה בשמן זית על חום מתון.
מוסיפים חצי של שאלוט ושום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך וריחני, 2 עד 3 דקות. מתבלים בקמצוץ מלח ופלפל. לגרד את התערובת לתוך קערה קטנה ולתת מגניב.
לשחרר את העור משדי העוף מבלי לנתק אותו לחלוטין.
מניחים כפית של שאלוט מבושל תערובת שום מתחת לעור של כל חצי שד ולהפיץ אותו על הבשר. למעלה את התערובת עם חתיכה מקופלת של פרושוטו ו 3 עלי בזיליקום. להחליק את עור העוף על הסתימות ומתבלים קלות עם מלח ופלפל.
הגדר את העוף במחבת צלייה בינונית, צד עור למעלה. לצלות במשך 5 דקות. הפעל לצלות במשך 5 דקות יותר, ולאחר מכן להפעיל שוב לצלות במשך כ 5 דקות יותר, או עד פריסה יפה על גבי; הקפד לא לשרוף את העור. להפוך את טמפרטורת התנור ל 350 ולאפות את העוף במשך כ 20 דקות, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר הבשר הוא פירסינג.
להעביר את העוף לצלחת ולהתחמם.
יוצקים את המיצים מהמחבת הצלייה לתוך קערה קטנה; כפית את השומן ושומרים את הטפטוף החום.
מניחים את המחבת צלייה מעל חום מתון.
מוסיף את שאר שאלוט קצוץ ושום ומערבבים עד מרכך וזהב, על 2 דקות.
יוצקים את היין ומביאים לרתיחה. כאשר היין כמעט התאדה, יוצקים את מלאי העוף ואת השמנת הכבדה. מביאים לרתיחה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת 1/2 כוס, על 4 דקות. מערבבים את הגושים השמורים ואת בזיליקום טחון ועונה עם מלח ופלפל.
מניחים חצי שד ממולא על כל אחד 4 צלחות ארוחת ערב. כפית את הרוטב מעל או סביב העוף ומגישים.