קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

עוף בסגנון איטלקי עם פרושוטו ובזיליקום

עוף בסגנון איטלקי עם פרושוטו ובזיליקום
עוף בסגנון איטלקי עם פרושוטו ובזיליקום יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל, שמנת כבדה, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו צלעות חזיר בסגנון איטלקי, בזיליקום ושום, בזיליקום ועוף פרושוטו, ו סלט עוף בזיליקום אפרסק בלסמי עם פרושוטו פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן. במחבת קטנה, להמיס את החמאה בשמן זית על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
מחבתמחבת
2
מוסיפים חצי של שאלוט ושום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך וריחני, 2 עד 3 דקות. מתבלים בקמצוץ מלח ופלפל. לגרד את התערובת לתוך קערה קטנה ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שאלותשאלות
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לשחרר את העור משדי העוף מבלי לנתק אותו לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
4
מניחים כפית של שאלוט מבושל תערובת שום מתחת לעור של כל חצי שד ולהפיץ אותו על הבשר. למעלה את התערובת עם חתיכה מקופלת של פרושוטו ו 3 עלי בזיליקום. להחליק את עור העוף על הסתימות ומתבלים קלות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בזיליקום טריבזיליקום טרי
פרושוטופרושוטו
בשרבשר
שאלותשאלות
שוםשום
מורחיםמורחים
5
הגדר את העוף במחבת צלייה בינונית, צד עור למעלה. לצלות במשך 5 דקות. הפעל לצלות במשך 5 דקות יותר, ולאחר מכן להפעיל שוב לצלות במשך כ 5 דקות יותר, או עד פריסה יפה על גבי; הקפד לא לשרוף את העור. להפוך את טמפרטורת התנור ל 350 ולאפות את העוף במשך כ 20 דקות, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר הבשר הוא פירסינג.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
6
להעביר את העוף לצלחת ולהתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
7
יוצקים את המיצים מהמחבת הצלייה לתוך קערה קטנה; כפית את השומן ושומרים את הטפטוף החום.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
קערהקערה
8
מניחים את המחבת צלייה מעל חום מתון.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
9
מוסיף את שאר שאלוט קצוץ ושום ומערבבים עד מרכך וזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שוםשום
10
יוצקים את היין ומביאים לרתיחה. כאשר היין כמעט התאדה, יוצקים את מלאי העוף ואת השמנת הכבדה. מביאים לרתיחה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת 1/2 כוס, על 4 דקות. מערבבים את הגושים השמורים ואת בזיליקום טחון ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציר עוףציר עוף
שמנת כבדהשמנת כבדה
באזיל!באזיל!
ייןיין
11
מניחים חצי שד ממולא על כל אחד 4 צלחות ארוחת ערב. כפית את הרוטב מעל או סביב העוף ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב