עוף בסגנון בסקי
, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 43 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חזה עוף, פפריקה, 1/2 כוס רוטב איטלקי פיקנטי קראפט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוף בסגנון בסקי חריף, חזיר וביצים בסגנון בסקי, ו תפוחי אדמה בסגנון בסקי (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1/4 כוס ההלבשה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף עוף; לבשל 2 עד 3 דקות. בכל צד או עד שחום באופן שווה משני הצדדים.
מוסיפים את הרוטב שנותר, הבצל והחזיר למחבת; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד בצל הם פריך במכרז. מערבבים בפלפלים, עגבניות, פפריקה ופלפל אדום מרוסק; למעלה עם עוף.
מביאים לרתיחה; לכסות. מבשלים על אש נמוכה 20 דקות. או עד עוף נעשה (165F).