עוף בסגנון לטיני ואורז
עוף בסגנון לטיני ואורז דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 864 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שיני שום, בצל, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האורז בינוני גרגר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז טופי דביק עם קרם קרמל כקינוח. מתכונים דומים: עוף בסגנון לטיני ואורז, עוף בסגנון לטיני ואורז, ו סיר עוף ואורז לטיני.
הוראות
לטפוח עוף יבש ועונה עם 3/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל (סך הכל).
מחממים חמאה ושמן במחבת כבדה של 12 אינץ '(לפחות 2 אינץ ' עמוק) מעל חום בינוני גבוה עד שהקצף שוכך, ואז עוף חום, הופך פעם אחת, בערך 10 דקות בסך הכל.
מעבירים עוף עם מלקחיים לצלחת.
יוצקים את כל אבל 2 כף שומן ממחבת. מבשלים בצל ושום עם 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל על חום בינוני, ערבוב, עד הזהב, על 6 דקות.
מוסיפים אורז ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים מרק, מים, זעפרן, עלה דפנה ומביאים לרתיחה מלאה. עוף נסטלה באורז, שמירה על כמה שיותר אורז סביב (ולא מתחת) עוף ככל האפשר, ולהוסיף מיצים מן הצלחת. מבשלים, מכוסה היטב במכסה, על אש נמוכה עד עוף מבושל דרך, אורז הוא רך, ואת רוב הנוזל נספג, על 25 דקות.
הסר מחום ומערבבים אפונה. מכסים במגבת מטבח ולאחר מכן מכסים ונותנים לעמוד עד שכל הנוזל נספג, כ -15 דקות. להשליך עלה דפנה.