עוף בסגנון מרוקאי
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עוף בסגנון מרוקאי, עוף בסגנון מרוקאי בצנצנת, ו עוף צלוי בסגנון מרוקאי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני עם 1 כף שמן. קלות העונה עוף ומבשל, צד העור למטה, במשך כ 5 דקות בצד אחד, עד הזהב. להתהפך, ואז להטות את הבצל למחבת. מבשלים עוד 5 דקות עד הבצל הוא רך ועוף זהב בכל רחבי.
בינתיים, חצי לימון, ואז לחתוך 1 חצי לרבעים. דק קוצצים 1 רבע (להשאיר את העור על) קצה לתוך עלי ומלט או בלנדר קטן. פאונד יחד עם שאריות שמן, שום, ג ' ינג ' ר ו chermoula לעשות משחה. Dollop לתוך המחבת ומבשלים 1 דקות יותר עד שאתה יכול להריח את התבלינים.
יוצקים מעל המניה עוף או ירקות ודבש, ואז להביא לרתיחה.
להנמיך את החום, לכסות ולהשאיר לבשל 20-30 דקות עד העוף מבושל דרך הרוטב התעבה ולהיות מבריק (ייתכן שיהיה עליך לחשוף את המחבת עבור fi nal 5 דקות של בישול). מערבבים את הזיתים וסוחטים על חצי מהמיץ של הלימון.
מפזרים כוסברה ומגישים עם קוסקוס או לחם.