עוף בסגנון ניו אורלינס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו גבינת אסיאגו, פלפל, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. נסו כנפי עוף ברביקיו בסגנון ניו אורלינס: מושלם לסופרבול, שרימפס בסגנון ניו אורלינס, ו שרימפס בסגנון ניו אורלינס (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה, עוף חום בכפית 1 שמן; מוציאים ומניחים בצד. באותה מחבת הקפיצו את הגזר, הפטריות, הבצל והפלפלים בשמן שנותר למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים מים; מביאים לרתיחה. מערבבים פנימה את השעועית, תערובת האורז והעוף; מחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 30-35 דקות או עד שנוזל נספג והאורז רך.