קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

עוף בסגנון צרפתי עם אפונה ובייקון

עוף בסגנון צרפתי עם אפונה ובייקון
עוף בסגנון צרפתי עם אפונה ובייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 519 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 582 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את קרם פרש, עוף, אפונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מדהים. מתכונים דומים: אפונה בסגנון צרפתי, בריא וטעים: אפונה שחורה בסגנון דרומי עם בייקון, ו עוף בסגנון צרפתי.

הוראות

1
במחבת גדולה, מטגנים יבש את הבייקון על אש בינונית למשך 3 דקות עד שהשומן משתחרר והבייקון מוזהב.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעבירים את הבייקון לקערה קטנה, משאירים את השומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את העוף והחום במשך 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
לדחוף את העוף לצד אחד של המחבת קצה השום בצל האביב, בישול במשך כ 30 שניות, רק עד גבעולי בצל האביב הם ירוקים בהירים.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים את ציר העוף, מחזירים את הבייקון למחבת, מכסים ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
תגביר את החום מתחת למחבת. טיפ האפונה והחסה לתוך הרוטב ומבשלים 4 דקות, מכוסה, עד האפונה הם מכרז והחסה יש רק נבול. בדוק עוף מבושל דרך. מערבבים את frache crme רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי