עוף בסגנון קראלה (נדאן Khozi קארי)
עוף בסגנון קראלה (נדאן Khozi קארי) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך זרעי כוסברה, צ'ילי, חלב קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. נסו קארי שרימפס בסגנון קראלה, קארי כבש עם חלב קוקוס – מבושל – Kerala סגנון, ו קארי Kerala Kadala (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את חתיכות עוף אבקת כורכום מושב בצד.
מחממים את מחבת ברזל יצוק על חום בינוני עד חם.
מוסיפים זרעי כוסברה, זרעי שומר, עלה דפנה, קינמון, פלפל, הל וצ ' ילי אדום. (אם אתה משתמש אבקת צ ' ילי אדום, לא להוסיף את זה עכשיו). לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התבלינים ריחניים, כמה דקות.
העברה לצלחת ולאפשר להתקרר.
העברה לבלנדר ספייס (יחד עם אבקת צ ' ילי אם משתמשים) להתמזג עד אבקה.
שמן חום גדול לא מקל או מחבת ברזל יצוק על חום בינוני עד מנצנץ. לעמוד בצד ולהוסיף זרעי חרדל ועלי קארי. לבשל, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים בצל, זנגביל, שום ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך ומתחיל חום, על 5 דקות.
מוסיפים את התבלינים הקרקע ומערבבים במרץ.
מוסיפים את חתיכות העוף ומבשלים עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות בסך הכל.
מוסיפים את חלב הקוקוס והמלח. להביא לרתיחה, להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד העוף מבושל דרך, על 20 דקות.
מגישים חם עם roti או אורז לבן.