קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

עוף בסגנון קריבי עם סוכר חום-בוטנים לשפשף

עוף בסגנון קריבי עם סוכר חום-בוטנים לשפשף
עוף בסגנון קריבי עם סוכר חום-בוטנים לשפשף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 803 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת צ'ילי טחון, מיץ ליים, חמאת בוטנים חלקהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, סוכר חום ותבלינים צפרדעי עוגיות סוכר, ו סוכר חום ובשר חזיר מצופה תבלינים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל עד בינוני, ומחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
תנורתנור
2
כדי להפוך את לשפשף התבלינים, לשלב את הבוטנים, סוכר חום, מלח, קאיין, עלה דפנה הקרקע, ציפורן, אגוז מוסקט, וקינמון בקערה. עם סכין קטנה וחדה, להבקיע כל ירך ומקל תיפוף פעמיים בכל צד, 1/2 אינץ עמוק.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
מקלות עוףמקלות עוף
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
עלי דפנהעלי דפנה
קינמוןקינמון
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
בוטניםבוטנים
ציפורןציפורן
מוסקטמוסקט
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
קערהקערה
3
מניחים את העוף בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את שפשוף התבלינים וזורקים למעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
5
גריל עד מסומן, על 3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
העברה למחבת צלייה או גיליון אפייה מרופדת בנייר אלומיניום. צולים בתנור עד להשחמה ומבושלים דרך, והמיצים לרוץ ברור כאשר פירסינג עם מזלג, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
7
הסר מהתנור ולהעביר לצלחת. כיסוי כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מניחים את הטורטייה על הגריל החם ומבשלים 10 שניות בכל צד כדי לסמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
הסר וקרע או לחתוך לחתיכות קטנות. (לסירוגין, מטגנים את טורטייה עד פריך ב 360 מעלות F. שמן.)
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
שמן בישולשמן בישול
10
מסננים 1/4 כוס מיצי המחבת לתוך סיר קטן.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
11
מוסיפים את המניה עוף, מיץ ליים, אבקת צ ' ילי, מלח, חתיכות טורטייה. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
מיץ לייםמיץ ליים
טורטיהטורטיה
מלחמלח
12
העברה לבלנדר, להוסיף את חמאת בוטנים, ולעבד במהירות גבוהה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
13
מחלקים את העוף והרוטב בין 4 צלחות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב