עוף בסגנון רומי דורש בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. לבמנה עיקרית זו יש 332 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 489 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. צאו לחנות ואספו שמן זית, חצאי חזה עוף, עלי טימין ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 86%. ציון זה הוא עצום. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוף בסגנון רומי, עוף בסגנון רומי, ו עוף בסגנון רומי.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מתבלים את העוף ב 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. במחבת כבדה וגדולה מחממים את שמן הזית על אש בינונית. כשהשמן חם מבשלים את העוף עד להשחמה משני הצדדים.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוציאים מהתבנית ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
שומרים על אותה מחבת על אש בינונית, מוסיפים את הפלפלים והפרושוטו ומבשלים עד שהפלפלים משחימים והפרושוטו פריך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים את העגבניות, היין ועשבי התיבול. בעזרת כף עץ מגרדים את החלקים השחומים מתחתית התבנית. מחזירים את העוף לתבנית, מוסיפים את הציר ומביאים את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסה, עד שהעוף מבושל, בערך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
אם מגישים מיד מוסיפים את הצלפים והפטרוזיליה. מערבבים לאיחוד ומגישים. אם מכינים מבעוד מועד, מעבירים את העוף והרוטב לכלי אחסון, מצננים ומכניסים למקרר. למחרת מחממים את העוף לרתיחה על אש בינונית. מערבבים פנימה את הצלפים והפטרוזיליה ומגישים.