עוף בסגנון רומי דורש בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. לבמנה עיקרית זו יש 332 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 489 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. צאו לחנות ואספו שמן זית, חצאי חזה עוף, עלי טימין ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 86%. ציון זה הוא עצום. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוף בסגנון רומי, עוף בסגנון רומי, ו עוף בסגנון רומי.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מתבלים את העוף ב 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. במחבת כבדה וגדולה מחממים את שמן הזית על אש בינונית. כשהשמן חם מבשלים את העוף עד להשחמה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוציאים מהתבנית ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
שומרים על אותה מחבת על אש בינונית, מוסיפים את הפלפלים והפרושוטו ומבשלים עד שהפלפלים משחימים והפרושוטו פריך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
6
מוסיפים את העגבניות, היין ועשבי התיבול. בעזרת כף עץ מגרדים את החלקים השחומים מתחתית התבנית. מחזירים את העוף לתבנית, מוסיפים את הציר ומביאים את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסה, עד שהעוף מבושל, בערך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אם מגישים מיד מוסיפים את הצלפים והפטרוזיליה. מערבבים לאיחוד ומגישים. אם מכינים מבעוד מועד, מעבירים את העוף והרוטב לכלי אחסון, מצננים ומכניסים למקרר. למחרת מחממים את העוף לרתיחה על אש בינונית. מערבבים פנימה את הצלפים והפטרוזיליה ומגישים.