עוף בסיר (Poule au Pot) עם תפוחי אדמה וסקווש
אם יש לכם מרווה, בצל, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר, ו מחית תפוחי אדמה בסיר מיידי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון בתנור הולנדי על חום בינוני, ערבוב, עד שומן הוא שניתנו בייקון פריך, על 10 דקות.
מוסיפים שמן, בצל( צד חתוך למטה), שום, 4 כפיות מרווה, 2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל שחור טחון טרי, ומבשלים עד בצל מתחילים חום אבל לא התרככו, על 4 דקות.
מוסיף יין ומרק, גירוד תחתון כדי לשחרר חתיכות השחמה. נסטלה עוף ותפוחי אדמה לתוך סיר.
מפזרים העליון של עוף עם מלח, פלפל, הנותרים 2 כפיות מרווה, לכסות ולהביא להתבשל. להפחית את החום נמוך בעדינות ומבשלים במשך 15 דקות.
הסר כיסוי במהירות להתרפק דלעת סקווש. המשיכו להרתיח בעדינות עד שהעוף מבושל דרך ודלעת ותפוחי אדמה רכים, כ -30 עד 40 דקות יותר. מרק העונה לפי הטעם, מפזרים מרווה קצוצה שנותרה, ומגישים מיד עם לחם פריך או קוסקוס.