עוף בפפריקה
עוף פפריקה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 411 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות משומר, בצל, ירכיים עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מרק עדשים לבן עם צ'וריסו וקרם פפריקה-soupe aux lentilles בלונדיניות avec chorizo et crème au paprika, עוף בפפריקה, ו עוף בפפריקה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר כבד 5 ליטר מעל חום מתון עד חם, ואז לבשל את העור עד שהוא הופך על 1/4 כוס שומן. להשליך את העור עם כפית מחוררת.
מבשלים בצל עם מלח בשומן בסיר על חום גבוה בינוני, מכוסה, ערבוב מדי פעם והפחתת החום במידת הצורך, עד הבצל הוא רך מאוד אבל לא השחמה, על 5 דקות.
הוסף פפריקה ומבשל, ערבוב, 1 דקה. מערבבים עגבניות ומרק, ערבוב נמרצות לשבור עגבניות.
מוסיפים עוף ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, 10 דקות. מבשלים, חשופים, עד עוף הוא רק מבושל דרך, 5 עד 10 דקות יותר.
מערבבים תערובת קמח ומערבבים לרוטב. מבשלים, ערבוב, עד הרוטב הוא מעובה מעט, על 2 דקות.
הסר מהחום, ואז מתבלים במלח ומערבבים ב 2 כפות שמנת חמוצה.
מגישים, זרועים פטרוזיליה, על אטריות או אורז, עם שמנת חמוצה נוספת בצד.
* עוף יכול להיות מוכן, ללא שמנת חמוצה, 2 ימים קדימה מקורר, חשוף, לפני מצמרר, מכוסה.