עוף בקארי עם אפונה האביב
עוף בקארי עם אפונה האביב הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. אם יש לכם זנגביל, קינמון טחון, אבקת קארי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. נסו עוף אביב עם אפונה ובצל, Fricassee עוף האביב עם אפונה, ו עוף אביב עם גזר ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, ומטוגנים 10 דקות או עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיף את זנגביל טחון, קארי, כמון, קינמון, ושום; saut 1 דקה.
מוסיפים קמח, רסק עגבניות, סוכר, מלח ופלפל; מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן (תערובת תהיה עקביות עבה, דביק).
בהדרגה מוסיפים מרק עוף, מגרדים את המחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את תפוח האדמה הקוביות ותפוח חתוך, ומביאים את התערובת לרתיחה. כיסוי; להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים אפונה, ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד אפונה ותפוחי אדמה רכים.
מוסיפים את העוף למחבת, ומבשלים, חשופים, 6 דקות או עד שהעוף נעשה.
הסר מהחום, ומערבבים את השמנת החמוצה.