עוף בקארי קרמי
עוף בקארי קרמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חזה עוף, אבקת קארי, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . מתכונים דומים: סלט עוף בקארי קרמי, כרובית בקארי קרמית, ו מרק דלעת בקארי קרמי.
הוראות
יוצקים קמח לקערה רחבה ורדודה. לדלות חתיכות עוף בקמח למעיל לחלוטין.
מחממים שמן זית במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני.
בצל מטגן בשמן חם עד מתרכך, 6 עד 7 דקות; העונה עם אבקת קארי, מלח, כמון, קינמון, אבקת שום, פלפל שחור, כוסברה. המשך לבשל עד התבלינים ריחניים, על 1 דקה.
הגבר את החום לגובה בינוני. מערבבים חתיכות עוף מצופה קמח לתערובת הבצל; מבשלים ומערבבים עד העוף הוא השחמה בצד החיצוני, 3 עד 5 דקות.
יוצקים מרק עוף למחבת ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד העוף הוא כבר לא ורוד במרכז והרוטב מתחיל להתעבות, על 8 דקות. מערבבים יוגורט לתוך הנוזל עד חלקה; לבשל עד הרוטב הוא שוב חם, 2 עד 3 דקות.