קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

עוף בקרום מלח

עוף בקרום מלח
עוף בקרום מלח הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 16 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לך עוף, עלי דפנה, סלסה לוסיה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף בקרום מלח, עוף בקרום מלח, ו עוף הל עם קרום מלח ופלפל.

הוראות

1
מחממים תנור הורנו או בית (כשהמדף ממוקם בשליש התחתון של התנור) לכ-500 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
ללטף את העוף יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
שים את הקורנית, שום, ועלי דפנה בחלל וסבך עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
רוקן את המלח לתוך הכיור (או אגן גדול או דלי אם עובד בחוץ).
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
יוצקים 2 כוסות מים על המלח, באמצעות הידיים שלך, לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מוסיפים יותר מים לפי הצורך, כוס או שתיים בכל פעם, משליכים עד לתערובת יש את העקביות של שלג לח.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
7
הפוך 1 אינץ ' עמוק במיטה של מלח במחבת צלייה ולחסום אותו.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
8
מניחים את העוף במרכז. מקל את הבדיקה של מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של הירך. מכסים את העוף לחלוטין עם המלח שנותר, מהדקים אותו כך שהוא עטוף לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
מעבירים את העוף לתנור וצולים במשך 35 עד 40 דקות; הטמפרטורה הפנימית של הירך צריכה לקרוא 79°.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
מורחים עיתונים על הדלפק ליד הכיור.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
הסר את המחבת מהתנור, מניחים על העיתון, ולתת לנוח במשך 10 דקות (הטמפרטורה הפנימית תעלה על 85°).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
לפצח את קרום המלח עם מערוך או פטיש, להרים את החלקים, ולהשליך אותם. עם מברשת מאפה, מברשת את המלח שנותר מן העוף. בזהירות לשלוף את העור מן השדיים והרגליים. חותכים את השדיים מהעצם וחותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. חותכים את הבשר מן הרגליים והירכיים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
13
מסדרים את הבשר על מגש חם וכפית את הסלסה על העוף.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
Dientes De AjoDientes De Ajo
14
משבע שריפות: צליית הדרך הארגנטינאית על ידי פרנסיס Mallmann. זכויות יוצרים © 2009 by Francis Mallmann; photography © 2009 by Santiago Solo Monllor. Published by Artisan, a division of Workman Publishing Company.