עוף ברביקיו מחבת עם סלט כרוב
עוף ברביקיו מחבת עם סלט כרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם מלח כשר, מלח כשר, תערובת קולסלאו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו עוף צ'דר מנגל, המרינדה עוף ברביקיו הטוב ביותר, ו עוף בגריל איטלקי ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים חומץ, שמן, דבש, פלפל ומלח עם מקצף.
מוסיפים תערובת סלט כרוב, פלפל ובצל; לזרוק מעיל. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 10 דקות.
בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, מניחים כל חזה עוף חלק בצד למטה; פאונד בעדינות עם צד שטוח של פטיש בשר או סיכה מתגלגל עד 1/2 אינץ ' עבה. לשפשף עוף עם שום; מפזרים תערובת תיבול ומלח.
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. לבשל עוף בשמן 5 עד 7 דקות, פונה פעם אחת.
מוסיפים רוטב ברביקיו ומים; מבשלים 1 עד 2 דקות יותר או עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז.
לזרוק סלט כרוב. על כל אחת מ-4 צלחות, מניחים חזה עוף 1 וכוס סלט כרוב. כפית 1/4 כוס רוטב על חזה עוף.