עוף ברוטב איטלקי עם תפוחי אדמה אדומים
גשו לסופר וקנו שמן זית, ירכיים עוף ומקלות תיפוף, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו עוף צלוי ברוטב איטלקי, עוף בגריל ברוטב איטלקי עם קישואים, ו יוגורט-עוף במרינדה עם פטריות ובטטות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
כדי להפוך את המרינדה, לערבב את מיץ לימון, שמן, חומץ, פתיתי צ ' ילה, אורגנו, שום ומפזרים מלח ופלפל בקערה קטנה. בשקית ניילון או מיכל אטום, להוסיף את חתיכות עוף, תפוחי אדמה, גזר ובצל.
הוסף את המרינדה לשקית, לזרוק היטב מעיל באופן שווה, להכניס למקרר 1 עד 10 שעות. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מניחים את תפוחי האדמה, גזר ובצל בשכבה אחת בתבנית אפייה זכוכית גדולה.
מעבירים את העוף ומניחים על הירקות.
טפטף את כל המרינדה מהשקית על העוף. צולים את העוף עד שהוא מבושל דרך, או מדחום שנקרא מיידית רושם 165 מעלות F, כ -40 דקות. מכסים את העוף ולתת מנוחה במשך 5 דקות לפני ההגשה.