קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

עוף ברוטב איטלקי עם תפוחי אדמה אדומים

עוף ברוטב איטלקי עם תפוחי אדמה אדומים
גשו לסופר וקנו שמן זית, ירכיים עוף ומקלות תיפוף, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו עוף צלוי ברוטב איטלקי, עוף בגריל ברוטב איטלקי עם קישואים, ו יוגורט-עוף במרינדה עם פטריות ובטטות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את המרינדה, לערבב את מיץ לימון, שמן, חומץ, פתיתי צ ' ילה, אורגנו, שום ומפזרים מלח ופלפל בקערה קטנה. בשקית ניילון או מיכל אטום, להוסיף את חתיכות עוף, תפוחי אדמה, גזר ובצל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חתיכות עוףחתיכות עוף
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מיץ לימוןמיץ לימון
מרינדהמרינדה
תפוח אדמהתפוח אדמה
גזרגזר
אורגנואורגנו
חומץחומץ
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
קערהקערה
3
הוסף את המרינדה לשקית, לזרוק היטב מעיל באופן שווה, להכניס למקרר 1 עד 10 שעות. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מניחים את תפוחי האדמה, גזר ובצל בשכבה אחת בתבנית אפייה זכוכית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
גזרגזר
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
5
מעבירים את העוף ומניחים על הירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
עוף שלםעוף שלם
6
טפטף את כל המרינדה מהשקית על העוף. צולים את העוף עד שהוא מבושל דרך, או מדחום שנקרא מיידית רושם 165 מעלות F, כ -40 דקות. מכסים את העוף ולתת מנוחה במשך 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו