עוף ברוטב ברביקיו חמאת בוטנים
המתכון עוף עם רוטב ברביקיו חמאת בוטנים מוכן בערך 4 שעות ו 5 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. במנה עיקרית זו יש 234 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. גשו לסופר וקנו בצל, עור-על ירכיים עוף, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוף ברוטב חמאת בוטנים חריף, פרנקים ברוטב בוטנים-ברביקיו מתוק, ו כריך חמאת בוטנים ובננה עם רוטב חמאת בוטנים שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים עוף עם מלח ופלפל ומוסיפים למחבת בשכבה אחת (עבודה בקבוצות במידת הצורך). לבשל, פונה לעתים קרובות, עד חום זהוב, על 5 דקות.
הסר לבישול איטי. חזור עם עוף שנותר.
יוצקים את כל אבל 1 כף. שומן ממחבת.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 3 דקות.
להוסיף שום; לטגן 1 דקה יותר.
מוסיפים רוטב ברביקיו וחמאת בוטנים. מערבבים, מגרד את חתיכות השחמה על החלק התחתון של המחבת, עד מעט מעובה, על 2 דקות.
יוצקים רוטב על עוף ומערבבים למעיל.
מכסים ומבשלים עד העוף מבושל דרך, 2 1/2 עד 3 1/2 שעות על נמוך. לחשוף, להגדיר טמפרטורה גבוהה ומבשלים, הפיכת עוף לעתים קרובות, עד רוטב מתעבה, על 20 דקות.