קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

עוף ברוטב לימון ורוטב רוזמרין צלוי

עוף ברוטב לימון ורוטב רוזמרין צלוי
עוף עם לימון קלוי ורוטב רוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 557 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לכם עלי רוזמרין, חצאי חזה עוף, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו עוף רוזמרין קלוי ברוטב לימון / סויה, רוזמרין לימון עוף צלוי, ו רוזמרין לימון עוף צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
חותכים חתיכה קטנה משני הקצוות של כל לימון, ולאחר מכן לחתוך במחצית לרוחב. מסדרים את הלימונים, צד הבשר למעלה, בתבנית אפייה לא בריאה חסינת אש, ומתבלים במלח. צלוי 6 אינץ ' או יותר מהחום עד השחמה ורך, על 10 דקות. מגניב במקצת. לסחוט את חצאי הלימון על מסננת תלויה מעל קערה. לדחוף ומערבבים את עיסת דרך המסננת עם מרית גומי או כף עץ כדי לקבל כמה שיותר מיץ החוצה ככל האפשר. זרוק את קליפות הלימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
להפחית את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
4
עוף העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה וחסינה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים את העוף, מנמיכים את החום למדיום, ומבשלים, פונים פעם אחת, עד חום משני הצדדים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
הסר עוף לצלחת או תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
להחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה, להוסיף את תפוחי האדמה, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב והשלכה, עד חום בכל רחבי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מסננים את השמן העודף. מסדרים את חזה העוף על גבי תפוחי האדמה ומניחים בתנור עד שתפוחי אדמה ועוף מבושלים דרך, כ -10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
10
הסר את העוף למגש ולשים את המחבת עם תפוחי אדמה מעל חום בינוני גבוה. לזרוק היטב כך מיצי המחבת נספגים לתוך תפוחי האדמה. לגרד את תפוחי האדמה מתוך המחבת על המגש סביב העוף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
להחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה, להוסיף את השום והרוזמרין, ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
12
מוסיפים 1 כוס מרק עוף ומיץ לימון שמור. מערבבים לגרד את כל חתיכות השחמה שנצמדות לתחתית הצדדים של המחבת, ולאחר מכן להוסיף את מרק 1 כוס הנותרים. מביאים לבחוש מבשלים בפטרוזיליה ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. אם הרוטב טעם לימוני מדי, מערבבים בחמאה אופציונלית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
13
יוצקים את הרוטב על העוף ותפוחי אדמה ומגישים מיד, מעוטר עם גבעולי רוזמרין
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות