עוף ברוטב פטריות בורסין
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי "ברי האפויה". הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: בורסין פטריות תפוחי אדמה מוקרמים, פטריית פורטובלו מצופה בפנקו עם בורסין, כרוב מטוגן ועגבניה ירושלמית, ו ניו יורק סטייקים עם בורסין ורוטב מרלו.
הוראות
יבש את השדיים עוף עם מגבות נייר העונה היטב עם מלח ופלפל. תהפוך אותם ותתבלבל בצד השני.
מבשלים את העוף במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עם שמן צמחי עד חום בצד אחד, על 5 דקות. להתהפך, להפחית את החום בינוני לכסות. מבשלים כ -15 דקות יותר, או עד העוף מגיע 160 מעלות F.
העברה לצלחת ולכסות בנייר כסף כדי להתחמם. (אם השתמשת עוף עם העור, לשפוך את כל אבל 1 כף השומן).
מוסיפים את הפטריות והחמאה למחבת.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהוא מתחיל להתרכך, על 1 דקה.
מוסיפים את היין למחבת ומגרדים את כל החתיכות מתחתית המחבת. מבשלים עד שהיין מבשל כמעט את כל הדרך החוצה.
תוריד את המחבת מהחום ותקציף בגבינת הבורסין והפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את רוטב הבורסין על העוף. תהנו!