עוף ברוטב קארי, אורז בר ומרק תפוחים
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? עוף בקארי מתובל, אורז בר ומרק תפוחים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 598 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך שום, ציר עוף, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: מהמזווה: דלעת בקארי ומרק אורז בר, קארי בטטה ומרק אורז בר, ו עוף בקארי צ'אודר אורז בר.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מורחים שקדים על תבנית אפייה עם קצוות.
טוסט שקדים בתנור שחומם מראש, ערבוב כל 2 דקות, עד השחי קל, 5 עד 10 דקות; להעביר קערה גדולה.
מוסיפים עוף ומנגו צ ' אטני לקערה; מערבבים.
ממיסים חמאה עם שמן זית בסיר מלאי גדול או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בצל, סלרי ושום בחמאה מומסת עד בצל מתחיל לרכך, כ 5 דקות.
מוסיפים עגבניות עם מיץ וצימוקים; ממשיכים לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הצימוקים שמנמן, על 10 דקות. מתבלים את התערובת עם אבקת קארי ופלפל קאיין; מערבבים.
יוצקים ציר עוף לתוך הסיר; מוסיפים את תערובת העוף, אורז בר, תפוחים, פטרוזיליה ומיץ לימון. מביאים את התערובת לרתיחה, להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים עד התפוחים רכים עדיין לשמור על כמה crispiness, על 5 דקות. מרק העונה עם מלח ופלפל.