עוף ברוטב רוזמרין
עוף רוזמרין מושרה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 302 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, יין, קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. 51 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף ברוטב רוזמרין, טונה ברוטב סויה ורוזמרין, ו גבינת Idiazábal במרינדה עם רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המרינדה: במעבד מזון למזג יחד את הפטרוזיליה, טימין, רוזמרין, גרידת לימון, שום, פלפל, שמן ויין. הפעל מעבד עד החומרים מעורבבים כולם יחד תערובת חלקה.
הסר את שני מפרקי הכנף הראשונים של תרנגולות מסבך עם חוט, כך הרגליים מוחזקים בחוזקה נגד הגופים. לשפשף מרינדה הן בתוך החלל ואת כל רחבי בחוץ, לוודא לקבל קצת מתחת לעור של השדיים.
מניחים תרנגולות בצלחת זכוכית, השד בצד למעלה, לארוז המרינדה הנותרים על גבי השד וסביב הרגליים. כיסוי צלחת לרבד במקרר במשך 24 עד 36 שעות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
הסר תרנגולות מן צלחת המרינדה, השלכת כל המרינדה הנותרים.
מניחים בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' משומנת קלות ואופים בתנור שחומם מראש במשך כ 1 1/2 שעות או עד תרנגולות כבר לא ורוד בפנים והמיצים שלהם לרוץ ברור.