קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

עוף ברוטב שמנת חמוצה Ii

עוף ברוטב שמנת חמוצה Ii
רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. . נסו שמיר ושמנת חמוצה, עוף בגריל במרינדה בקרם קוקוס, ו עוף שמנת חמוצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להשרות: בצלחת זכוכית גדולה או קערה, לשלב את השמנת החמוצה, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, מלח סלרי, פפריקה, מלח, פלפל ושום; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים חזה עוף ומעיל היטב עם מרינדה שמנת חמוצה. מכסים צלחת או קערה ומקררים כדי להשרות לפחות 8 שעות, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מניחים פירורי לחם בצלחת רדודה או קערה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הסר עוף מן המרינדה ולהשליך מרינדה. לדלות עוף בפירורי לחם כדי מעיל היטב ולמקם ב 2 משומן קלות 9x13 אינץ ' מנות אפייה. בסיר קטן או מחבת, להמס חמאה וכפית באופן שווה על פני עוף.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 60 עד 70 דקות, או עד העוף מבושל דרך מזלג מכרז ומיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות