עוף ברן סיידר תפוחים
עוף ברן סיידר תפוחים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 699 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חומץ תפוחים, פלפל, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו תפוח סיידר בריין חזה הודו, תפוח סיידר בריין חזה הודו, ו צלעות חזיר בריח סיידר תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 2 כפות מלח, 2 כפות פלפל, 4 כוסות מים, חומץ, ומיץ תפוחים במיכל ליטר 2.
מוסיפים את העוף ומאפשרים להשרות במשך 30 דקות עד 3 שעות במקרר.
מוסיף את הנותרים 1 כף מלח ופלפל כף לקמח, לערבב היטב, ולהחזיק עד מוכן לטגן.
במחבת ברזל יצוק, להוסיף את השמן ולהביא 350 מעלות f מעל חום גבוה.
הסר את העוף מן המלח, לטפוח יבש עם מגבת נייר, לדלות את העוף בקמח מתובל, ציפוי היטב הקשה על כל עודף. לאחר כל העוף הוא floured, להוסיף שמן, בקבוצות, ומבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, 8 עד 9 דקות לכל צד. הטמפרטורה הפנימית חייבת להיות 165 מעלות כדי להיות מבושל ביסודיות.