עוף בשמנת עשב עגבניות
עוף בשמנת עשב עגבניות נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 474 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך עגבניות, פלפל קאיין, שמנת מתוקה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. . מתכונים דומים: עוף מצופה בעשב עם רוטב שמנת עגבניות, עוף ברוטב עגבניות עשבי תיבול, ו חזה עוף ברוטב עגבניות עשבי תיבול.
הוראות
לטאטא קמח, מלח, פלפל שחור, ופלפל קאיין יחד בקערה רדודה. בעדינות ללחוץ חתיכות עוף לתוך תערובת קמח כדי מעיל ולנער את כל עודף קמח.
מחממים חמאה במחבת מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים עוף ושאלות בחמאה מומסת עד ששאלות מתרככות ועוף מבושל דרך, 5 עד 10 דקות.
יוצקים יין לבן למחבת ומביאים לרתיחה תוך גירוד חתיכות משחימות של מזון מתחתית המחבת עם כף עץ.
מערבבים עגבניות ומיץ לימון לתערובת עוף; ומבשלים 2 דקות, יוצקים שמנת. מביאים תערובת לרתיחה ומבשלים כדי להפחית את הנוזל לעקביות עבה יותר, 5 עד 10 דקות יותר.
הסר מחבת מחום ומערבבים טרגון.