עוף ג'ינג'ר בסיר חימר
עוף ג'ינג'ר סיר חימר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שמן צמחי, סוכר, צ'ילי תאילנדי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: סיר חימר עוף וג'ינג'ר, סיני אין עוף חימר סיר עם סויה וג'ינג'ר, ו מבשלים את הספר: חזיר ג'ינג' ר חימר עם תאנים ושומר כבוש.
הוראות
בסיר כבד קטן, לבשל 2 כפות של הסוכר מעל חום מתון עד מבעבע ומתחיל חום סביב הקצוות, 4 דקות. בהדרגה מערבבים ב 1/3 כוס המים החמים ומבשלים במשך 3 דקות כדי להמיס את הקרמל.
מחממים את השמן בסיר חימר סיני בינוני או בתבשיל.
מוסיפים את הצ ' ילי, שום וחצי של זנגביל ומערבבים על אש מתונה עד ריחני, כ 20 שניות.
מוסיפים את העוף, רוטב דגים, מלח ואת שאר 2 כפיות סוכר ומערבבים עד העוף הופך לבן, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את פלחי הבצל, את שאר 1/4 כוס מים חמים ואת רוטב הקרמל ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהעוף מבושל דרך והרוטב מעובה מעט, כ -8 דקות.
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים 3 דקות יותר. מערבבים את הג ' ינג ' ר שנותר ולהסיר את הסיר מהחום.
מקשטים עם הכוסברה ומגישים.